Juha Korhonen

Henkinen ohjaaja ja yrittäjä

Olen herkkä mies, isä ja yrittäjä. Olen kohdannut elämässäni paljon haasteita ja kokemuksia, jotka olisivat voineet kaataa minut pysyvästi maahan. Paljon koettuani, kuten lapsuuden kiusattuna ja avioeron myöhemmin, halusin ymmärtää, miksi juuri näitä asioita tapahtui elämässäni. Eihän elämä voi olla pelkästään perheen elättämistä, työn tekemistä tai ainaista selviämistä. Halusin murtaa sen harmaan realiteetin lävitse ja saada selville, onko maailmassa olemassa jotakin syvällisempää. Onko ihmisellä sielu ja onko elämällä syvällisempi tarkoitus? Tiesin, että löytääkseni vastauksen tähän kysymykseen minun tulisi ylittää sosiaalinen tabu ja tutkia huuhaampia juttuja.

Olen kerännyt vuosikymmeniä tietoa ja taitoa. Olen lukenut paljon syvällisempää kirjallisuutta, jossa maailmaa katsotaan täysin eri näkökulmasta kuin meille useimmille on opetettu. Inkarnaatio, karma, sielu ja esimerkiksi tieto pyyteettömästä rakkaudesta kuuluivat näihin aiheisiin. Tällöin aloin ymmärtää omaa herkkyyttänikin miehenä paremmin - nämä uudet aihepiirit upposivat kuin kuuma veitsi voihin. Tunsin tajuavani jotakin todella merkittävää. Aivan kuin olisin aiemminkin kuullut näistä aiheista? Mutta tiesin, etten tässä elämässä. Huuhaan leima ei enää pelottanut tai rajoittanut minua.

Olen ihminen joka syö, nukkuu, käy ruokakaupassa ja elää tavallista elämää. Kiinnostus itsekehitykseen ja syvällisempiin aiheisiin ei sulje pois näitä elämän osa-alueita. Todellisuudessa se tuo syvyyttä, jaksamista ja mentaalista kykyä selviytyä haasteita, joita jokainen ihminen tulee käymään läpi elämässään. Se on elämänkatsomus, jossa maailma nähdään materiaalista maailma syvällisemmin. Olemme herkkiä olentoja, joilla on meneillään kokemus ihmisyydestä. Tämä on jotain, mistä tahdon muistuttaa sinua.