Hinnasto

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

Tältä sivulta löydät hinnaston palveluilleni, jotka eivät ole myynnissä verkkokoulutusten sivuilla. 

Konsultaatio

60 min / 85€
 90 min / 115€

Energiahoito

45-60 min / 70€

Valmennuksien hinnat löytyvät kunkin valmennuksen omalta sivulta. 

Vastauksia & kysymyksiä

Varaessasi ajan Calendlyn kautta, maksu tapahtuu Stripen välityksellä. Stripe on luotettava ja kansainvälisesti käytetty maksunvälittäjä. Emme säilytä kortti- tai maksutietoja. 

Maksaessasi, suosittelemme maksamaan viimeistään kaksi päivää ennen varattua hoitoaikaa. Tarvittaessasi pidempää maksuaikaa, ota yhteyttä meihin. Voit maksaa myös osissa. Maksaessasi kirjoita viestiosioon osallistujan nimi, hoitoaika ja kesto. Pankkitili: Riverhill Productions Oy FI66 4600 0011 1430 84 BIC-koodi: ITELFIHH

Voit halutessasi pyytää myös laskun. Voit tehdä pyyntösi esimerkiksi alla olevalla lomakkeella tai ottamalla yhteyttä ajanvarausnumeroon 050 463 1985. Toimitamme laskun sähköpostiisi. Paperilaskusta veloitamme 4,90€ lisämaksun ja se toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen.

Voit varata ajan ajanvarauspalvelusta tai ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeella. 

Voit varata yksityisen valmennuksen ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeella.  Voit maksaa valmennuksen kerralla tai osissa.

Voit peruttaa ajan veloituksetta 24 h ennen varattua aikaasi. Vuorokauden sisällä perutusta ja peruuttamatta jätetystä ajasta perimme 50 % summasta. Ajan voi peruuttaa nopeiten ajanvarausnumerosta 050 463 1985.

Maksaessasi tilisiirtona, kuitin saa sähköisenä toimitettuna ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.