syvemmät valmennukset

Kehitin valmennusohjelmat heille, jotka tahdot oppia ihmisen sisäisestä maailmasta ja kehityksestä syvemmin. Tahdot edetä. Olet jo kenties ollut useamman vuoden kiinnostunut henkisistä asioista, mutta tahdot vielä löytää henkisestä palapelistäsi puuttuvan ison palasen. Kaipaat päästä henkisesti eteenpäin, mutta et tiedä miten etenisit. Tahdot ottaa vastuun sielusi kehityksestä ja valaistua.

Valmennuspolku
1. Henkisen Etsijän valmennusohjelma
6 viikkoa

Etsijän kuuden viikon ohjelma on sinulle, joka tahdot oivaltaa nopeaan tahtiin henkiset peruskäsitteet. Tämä ohjelma on luotu sinulle, jos olet henkisellä tielläsi vasta alussa, mutta olet jo tutustunut joihinkin henkisiin kirjoihin tai ohjelmiin.

Valmennuspolku
2. Henkisen tutkijan valmennusohjelma
6 viikkoa

Sinulle, joka tahdot henkisestä maailmasta ja kehityksestä jotain syvempää. Olet jo kenties ollut useamman vuoden kiinnostunut henkisistä asioista, mutta tahdot vielä löytää henkisestä palapelistäsi puuttuvan ison palasen.

Valmennuspolku
3. Henkisen harjoittajan valmennusohjelma
6 viikkoa

Sinulle, joka olet jo pitkään – vuosia tai vuosikymmeniä – harjoittanut eri henkisiä suuntauksia, ja sinä olet kosketuksissa itseesi ja sisimpääsi. Olet läpikäynyt ja puhdistanut uskomuksesi ja esteet henkiselle kehityksellesi.

Valmennuspolku
4. Henkisen osaajan valmennusohjelma
6 viikkoa

Tämä ohjelma on sinulle, joka olet jo käynyt läpi kaikki muut kategoriat, mutta tahdot entistä syvemmälle itseesi. Näiden kuuden viikon aikana etsimme vielä tietoisuudestasi puuttuvia asioita sitä, mitä tarvitset antautuaksesi itsellesi ja elämäntehtävällesi.

Valmennuksen tilaaminen

Voit tilata valmennuksen ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai laittamalla sähköpostiviestiä. Ilmoita samalla mistä valmennuksesta olet kiinnostunut.