Podcastit

Podcasteja tunnetyöskentely, pelkojen työstäminen, itsensä kasvattamisesta ja henkisestä kehityksestä + muista aiheista liittyen henkisyyteen.

Miten tämä toimii?

Jotta sain podcastit toimimaan täällä uudella sivustollani, loin niistä oman erillisen kurssinsa. Se on täysin ilmainen luonnollisesti ja sisältää jo tekemäni podcastit että tulevat podcastit, jotka tulen julkaisemaan tätä samaa kautta. Sinun tarvitsee vain tehdä oma tilisi ja lisätä tämä "kurssi" itsellesi. Voit kommentoida tai esittää kysymyksiä podcasteista kunkin podcastin kohdalla niin halutessasi. 

Sisältö

Juha Korhonen

Olen herkkä mies, isä ja yrittäjä. Olen kohdannut elämässäni paljon haasteita ja kokemuksia, jotka olisivat voineet kaataa minut pysyvästi maahan. Paljon koettuani, kuten lapsuuden kiusattuna ja avioeron myöhemmin, halusin ymmärtää, miksi juuri näitä asioita tapahtui elämässäni. Eihän elämä voi olla pelkästään perheen elättämistä, työn tekemistä tai ainaista selviämistä. Halusin murtaa sen harmaan realiteetin lävitse ja saada selville, onko maailmassa olemassa jotakin syvällisempää. Onko ihmisellä sielu ja onko elämällä syvällisempi tarkoitus? Tiesin, että löytääkseni vastauksen tähän kysymykseen minun tulisi ylittää sosiaalinen tabu ja tutkia huuhaampia juttuja.