Käyttöehdot

Käyttämällä tätä Zenler.com-sivustoa isännöityä verkkosivustoa sitoudut noudattamaan näitä verkkosivuston käyttöehtoja, kaikkia soveltuvia lakeja ja määräyksiä ja hyväksyt, että olet vastuussa kaikkien sovellettavien paikallisten lakien noudattamisesta. Jos et hyväksy jotakin näistä ehdoista, sinua ei saa käyttää tai käyttää tätä sivustoa. Tämän verkkosivuston materiaalit ovat soveltuvan tekijänoikeus- ja tavaramerkkilain suojaamia.

Ehdot
Yritysten verkkosivuilla olevien materiaalien käyttö on sallittu vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen tilapäiseen katseluun. Tämä on lisenssin myöntäminen, ei omistusoikeuden siirto, ja tämän lisenssin nojalla et saa:  
a) muokata tai kopioida materiaaleja.
b) käyttää materiaalia mihin tahansa kaupalliseen tarkoitukseen tai mihin tahansa julkiseen esittelyyn (kaupalliseen tai ei-kaupalliseen).
c) yrittää purkaa tai kääntää takaisin mitään ohjelmistoja, jotka sisältyvät Yritysten verkkosivustoon.
d) poista materiaalista kaikki tekijänoikeus- tai muut omistusoikeudelliset merkinnät.
e) siirtää materiaalia toiselle henkilölle tai "peilata" materiaalia millä tahansa toisella palvelimella.
Tämä lisenssi päättyy automaattisesti, jos rikot jotakin näistä rajoituksista, ja yritys voi irtisanoa sen milloin tahansa. Kun lopetat näiden materiaalien katselun tai tämän lisenssin, sinun on tuhottava kaikki hallussasi oleva kopioitu/ladattu materiaali joko sähköisessä tai painetussa muodossa.

Vastuuvapauslauseke
Yritysten verkkosivuilla olevat materiaalit tarjotaan "sellaisenaan". Yritys ei anna ilmaistuja tai oletettuja takuita, ja täten irtisanoutuu ja kumoaa kaikki muut takuut, mukaan lukien rajoituksetta oletetut takuut tai ehdot kaupallisuudesta, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen tai immateriaalioikeuksien loukkaamattomuuteen tai muuhun oikeuksien loukkaamiseen. Lisäksi Yhtiö ei takaa tai esitä mitään väitteitä materiaalien käytön tarkkuudesta, todennäköisistä tuloksista tai luotettavuudesta sen Internet-sivustolla tai muuten liittyen sellaiseen materiaaliin tai millään tähän sivustoon linkitetyillä sivustoilla.  

Rajoitukset
Yritys tai sen toimittajat eivät ole missään tapauksessa vastuussa mistään vahingoista (mukaan lukien rajoituksetta tietojen tai voiton menetyksestä tai liiketoiminnan keskeytymisestä johtuvat vahingot), jotka johtuvat yritysten Internet-sivuston materiaalien käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää, vaikka yhtiölle tai sen valtuutetulle edustajalle olisi ilmoitettu suullisesti tai kirjallisesti tällaisen vahingon mahdollisuudesta. Koska jotkin lainkäyttöalueet eivät salli oletettujen takuiden tai välillisten tai satunnaisten vahinkojen vastuun rajoituksia, nämä rajoitukset eivät välttämättä koske sinua.  Tarkistukset ja virheet yritysten verkkosivuilla näkyvä materiaali voi sisältää teknisiä, typografisia tai valokuvavirheitä. Yritys ei takaa, että mikään sen verkkosivuilla olevista materiaaleista on tarkkaa, täydellistä tai ajantasaista. Yritys voi tehdä muutoksia verkkosivuillaan olevaan materiaaliin milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Yritys ei kuitenkaan sitoudu materiaalien päivittämiseen.  

Linkit
Yritys ei ole tarkistanut kaikkia sen Internet-sivustolle linkitettyjä sivustoja eikä ole vastuussa minkään tällaisten linkitettyjen sivustojen sisällöstä. Minkään linkin sisällyttäminen ei tarkoita, että yritys hyväksyy sivuston. Tällaisten linkitettyjen verkkosivustojen käyttö on käyttäjän omalla vastuulla.

Sivuston käyttöehtojen muutokset
Yritys voi muuttaa näitä verkkosivustonsa käyttöehtoja milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Käyttämällä tätä verkkosivustoa sitoudut noudattamaan näiden käyttöehtojen kulloinkin voimassa olevaa versiota.

Sovellettava lainsäädäntö
Kaikkiin yritysten verkkosivuihin liittyviin vaatimuksiin sovelletaan New Yorkin osavaltion lakeja ottamatta huomioon sen lainvalintasäännöksiä.  Ohjaajana edustat, takaat ja sitoudut, että: Mikään lähetetty sisältö ei loukkaa tai kavaltaa kolmannen osapuolen immateriaalioikeuksia. Mutta jos ohjaaja käyttää HEVC-pakkausta, on ohjaajan vastuulla maksaa rojalti MPEG-LA:lle, joka on tarvittaessa HEVC-patenttien omistaja.  

Palautusoikeus
Ostetut verkkokurssit sisältävät 2 viikon palautusoikeuden. Jos et ole tyytyväinen ostamaasi koulutukseen, saat maksamasi summan takaisin. Kurssit, joihin tämä sääntö ei päde ilmoitetaan kunkin kurssin tai verkkokoulutuksen kohdalla erikseen.

Tietosuojakäytäntö
Lue lisää tietosuojakäytännöstä täältä.
 
Evästekäytäntö
Lue lisää evästekäytännöstä täältä.

Copyright @ Juha Korhonen. Kaikki oikeudet pidätetään.