Maapallon ylösnousemus 2018

Kuten monelle meistä on jo alkanut valjeta, tämä kevät on aukeamassa hyvin erityisten energioiden merkeissä. Elämme merkityksellistä aikaa. Vaikka välillä voi tuntua siltä, että kaikki ympärillämme katoaa, ja että tämä kaikki ylittää käsityskykymme, on meidän kuitenkin vain luotettava tässä ajassa tapahtuvien asioiden tarkoituksenmukaisuuteen. Pyrin tässä kolumnissa avaamaan käsillä olevan ajan laatua ja erityistä merkitystä ihmiskunnan ja koko maapallon kannalta.

 

Maailma, jossa elämme, on alati kehittyvä. Ainut pysyvä asia meille on muutos. Nyt olemme kuitenkin kohtaamassa muutoksen, joka on suurempi kuin ehkä koskaan historiamme aikana. Me yksilöinä, ja sen myötä koko ihmiskuntana, käymme läpi merkittävän energiatason vaihdoksen. Sama muutosvoima lyö läpi myös eläinkunnassamme. Mitä tämä muutos sitten tarkoittaa ja mitä siitä seuraa?

 

Helmikuussa 2018 käynnistynyt muutos tapahtuu värähtelyssä, eli maailmankaikkeuden liikkeessä, ja kaikki meistä tulevat tuntemaan sen kehossaan. Toisista saattaakin tuntua pelottavalta “tuntea nahoissaan” tämä muutos aikana, jolloin media kylvää sotaan, sairauksiin ja kansainvaelluksiin liittyvää pelkoa lähes päivittäin. Nämä pelot ohjaavat meitä kuitenkin väärään suuntaan, sillä meidän tulisi nähdä suurempi muutos kaiken takana – muutos, joka alkaa viedä meitä kohti elämää valo-olentoina. Samalla elämämme ihmisolentona alkaa lähestyä matkansa päätä.

 

Edellisen suuren muutoksen aikana vuonna 2012 ihmisten tietoisuuden tasoa nostettiin yhden ulottuvuuden verran, eli vähintään kolmannesta ulottuvuudesta neljänteen, sillä jotkut meistä olivat jo tuolloin tätä korkeimmissa ulottuvuuksissa. Samaan aikaan myös maapallon energiajärjestelmässä alkoi muutos seitsemästä säteestä 12 säteeseen. Siitä huolimatta se, mitä tuolloin koimme, ei ollut läheskään yhtä tuntuvaa kuin nyt käynnissä oleva muutos. Nyt tietoisuutemme taso nostetaan neljännestä ulottuvuudesta viidenteen ulottovuuteen. Tämä mahdollistaa korkeimpien aistimme heräämisen. Kun värähtelymme taajuus nousee, muuttuvat niin fyysinen kehomme kuin maapallon rakenteet. Tämä vaikuttaa myös psyykkeeseemme, muuttaen mielenlaatuamme asteittain avoimemmaksi ja kasvattaen tietoisuuttamme ennennäkemättömällä tavalla.

 

Aina kun jotain näin merkittävää tapahtuu meissä sisäisesti, tuo se aina myös ulkoisen ilmentymän. Kaikki muutokset ihmiskuntamme historiassa ovat johtaneet aina poikkeuksetta myös mullistuksiin. Kun maailmaa muutettiin radikaalisti edellisen kerran vuonna 2012, seurasi tästä muun muassa Ukrainan kriisi ja muita suuria levottomuuksia, jotka laukaisivat valtavan turvapaikanhakija- ja pakolaisvirran läpi Euroopan. Nämä tapahtumat olivat yhtälailla alemman kollektiivisen tajunnan purkauksia kuin vastareaktio korkeammalle maapallon värähtelytaajuuden muutokselle. Joka kerta nostaessamme maapallon energioita, tulee jonkinlainen vastaus alemmasta energiasta, niin kutsutusta vastavoimasta. Myös vastavoima on peräisin Pyyteettömästä Rakkaudesta, vaikka meidän on tätä vielä tässä tietoisuudessa hyvin vaikea ymmärtää. Tämä johtuu siitä, että olemme eläneet vahvasti kaksinaisessa maailmassa, ja nyt sen voimaa vähennetään rajummin kuin koskaan. Tästä huolimatta voimme edelleenkin odottaa jonkinlaisia vastareaktiota.

 

Millainen tämä vastareaktio voisi sitten olla? Aiemmin ne ovat aina tulleet sodan ja hävityksen muodossa. Tällä kertaa muutokset ovat lähes pelkästään sisäisiä: tulemme kokemaan raskaita muutoksia tunnemaailmamme osalta. Moni meistä on jo puhdistanut ja eheyttänyt oman sisäisen tunnemaailmansa, mutta valitettavasti suurimmalla osalla ihmiskuntaamme tämä on vielä tekemättä. Tällä kertaa vastareaktio tulee siis pääosin sisältämme, jossa alempi minämme (eli mieli, ego, ja persoona) ei välttämättä noin vain hyväksykään värähtelyn muutosprosessia, joka nopeassa tahdissa ja väistämättä johtaa luopumiseen kaksinaisuudesta. Kaksinaisuudesta luopuminen tarkoittaa sitä, että hiljennämme mielemme ja luomme tietoisuudessamme ykseyden kaikkien luomakuntien kanssa.

 

Kaikki muutokset, joita Pyyteetön Rakkaus ohjaa meitä tekemään, mullistavat egomme käsityksen maailmasta, aiheuttaen samalla vastarintaa sisällämme. Meistä itsestämme riippuu menemmekö mukaan egomme pelkoihin vai luotammeko Rakkauden johdatukseen. Vaikka kaikki oppimamme ja tuntemamme asiat ovat muuttuneet elämämme aikana jo useaankin kertaan, meidän on jälleen otettava jättiloikka kehityksessämme. Älä siis asetu poikkiteloin tämän muutoksen kanssa vaan syleile tätä korkeaa, rakastavaa energiaa, ja avaa sydämesi ja alempi minäsi ottamaan se vastaan ilman ehtoja. Värähtelytason noustessa kaikki syvimmät tuntomme alkavat nousta esiin. Moni ei tajua ajatella sitä, että myös sisällämme majailevat vaikeimmat tunteemme ja oppiläksymme nousevat ulos vasta kun värähtelymme nousee riittävästi.

 

Jo 2010-luvulla alkanut epäkohtien ja väärintekojen paljastuminen tulee moninkertaistumaan. Esimerkiksi Amerikassa paljon parjattu Trumpin hallinto on lakannut suojelemasta rikollisia korkeilla paikoilla. Yhä useampi pedofiili ja seksuaalista häirintää toteuttanut on alkanut joutua tilille. Tämä kehitys on tulossa aallon lailla kaikkialle maailmaan. Samalla myös kiusatut ja häirityt henkilöt ovat uskaltaneet avata suunsa: esimerkiksi monet urheilijat ovat tulleet julkisuuteen kertomaan nuoruutensa valmentajien hyväksikäytöstä. Ensimmäisten joukossa oli esimerkiksi entinen kanadalainen jääkiekkoilija Theoren Fleury, joka paljasti juniorivalmentajansa käyttäneen häntä ja monia muita poikia hyväkseen. Myös monet talousrikolliset ovat joutuneet suurennuslasin alle ja yhteydet veroparatiiseihin ovat Suomessakin alkaneet viimein paljastua. Tätä myöten maailman talous on joutumassa parempiin käsiin. Moni kuitenkin haluaa yhä pitää kiinni markkinataloudesta – ajatuksesta, joka on tulossa päätökseensä hyvin pian. Markkinatalous roikkuu kiinni enää ohuilla langoilla, joita pidetään yllä keinotekoisesti. Talousjärjestelmämme mullistus on väistämätön, mutta se tulee aiheuttamaan kovaa vastarintaa valtaapitävän eliitin puolelta. Vanha ajattelu vapaista markkinoista ja alati kasvavasta taloudesta on kaunis illuusio, josta maailma on alkanut herätä karvaalla tavalla.

 

Nyt tarvitsemme toisiamme enemmän kuin koskaan ennen, tarvitsemme toisiamme vertaistukijoina ja auttajina. Ihmiskunta on elänyt viime vuosikymmenet yksilöllisyyden aikaa: muutokset alkoivat 1990-luvulla, jolloin yhteisöllisyys suurimmaksi osaksi katosi. Meidän piti keskittyä omaan kehitykseemme, itsenäistymiseen ja tulemaan vahvoiksi itsessämme. Tämä kehitys vähensi riippuvuuttamme perheestämme, kansastamme ja oikeastaan myös muistakin ihmisistä. Tämä oli tärkeä kehitysvaihe, sillä sen myötä saatoimme opetella seisomaan omilla jaloillamme ja edelleen itsenäistyä. Mutta meidän olisi kuitenkin nyt tärkeämpää kuin koskaan alkaa ajatella meitä ihmiskuntana ja yhtenäisenä yksikkönä. Vain rakastamalla toinen toisiamme, kohtelemalla toisiamme tasa-arvoisesti, jakamalla omastamme ja hyväksymällä kaikki sellaisena kuin he ovat, voimme yhdessä muuttaa maailmaa. Tähän Pyyteetön Rakkaus meitä ohjaa vakaalla kädellä.

 

Tähän asti olemme ajatelleet ainoastaan minä, minulle ja heti. Nyt meidän on aika ajatella meille, jotta me hyödymme, meille, jotta me voimme auttaa ja meille, jotta ylösnousemme – ja voimme auttaa toisiamme ylösnousemaan!

 

Mitä tämä kaikki sitten tarkoittaa arjessa? Meidän tulisi jokaisessa päivässämme suoda edes yksi hetki itsemme ja sisäisen todellisuutemme kuuntelemiselle. Meidän olisi hyvä löytää itsellemme sopiva henkinen harjoitus. Ilman sitä putoamme pois todellisuudentajusta ja alamme kiertää kehää arkemme ympärillä. Sisälsi arkemme mitä vain, sillä on kyky erottaa ja eristää meidät valosta ja rakkaudesta. Alempi minämme on tässä erityisen ovela, sillä se saa meidät silmänräpäyksessä keskittymään egon ympärille. Sillä on kyky unohduttaa meiltä todellinen itsemme ja sitä kautta todellisuus, joka on nyt-hetkessä – aivan ulottuvillamme. Meidät vie harhapoluille juuri eläminen menneessä “Näin kaikki on ennenkin tehty….” ja tulevassa ”Tulevaisuudessa maailma on paremmin, pitää vain selvitä ja sinnitellä vielä… ”. Tällaisia uskomuksia me toistelemme itsellemme, ihmetellen miksi emme pääse eteenpäin kehityksessämme ja elämässämme.

 

Meidän tulisi avata silmämme huomaamaan, että kaikki mitä tavoittelemme on meillä jo, kunhan vain antaudumme olemaan hetkessä, sekä luomaan sanoillamme ja ajatuksillamme korkeita, nostavia energioita. Kaikki maailmassamme muuttuu ajattelumme avulla ja voimme siten muokata tulevaisuutemme aivan itse. Voimme alkaa kantaa vastuuta ja muokata elämämme paratiisiksi – tai helvetiksi – valinta tapahtuu jokaisessa hetkessä. Kukaan ei voi luoda puolestamme elämässämme tapahtuvia asioita. Yhä edelleen monet ihmiset soittavat minulle ja pyytävät minua kertomaan heille heidän tulevaisuutensa. Ennustaminen on karhunpalveluksen tekemistä sellaiselle ihmiselle, joka ei vielä tajua olevansa oman elämänsä herra. Tänä aikana jokaisen olisi tärkeää tajuta tämä. Vain siten voimme muokata elämämme toisenlaiseksi – emme ainoastaan yksilönä, vaan ihmiskuntana. Meidän jokaisen on alettava kantamaan vastuumme oman sielumme kehityksestä. Ennen valaistumistamme olemme niin sanotusti syyntakeettomia. Vasta tullessamme tietoiseksi, voimme todella kantaa vastuun itsestämme. Mikä sitten on kaikkein suurin vastuu? Suurin vastuu on sitä, että alamme avautua menneiden inkarnaatioidemme tapahtumille ja omille luomistöillemme, sillä vasta kun nämä kokemukset saavat luvan tulla selvitettäväksemme, voimme rakastaa ja hyväksyä ne. Vain rakastamalla, antamalla anteeksi ja hyväksymällä me vapaudumme menneisyytemme harha-askelista ja lopulta kaikista harhan verhoista.

 

Missä nämä vanhat asiat meissä sitten lymyävät? Ne ovat jumissa solumuistissamme ja sydämemme syvissä kammioissa. Anna siis itsellesi lupa alkaa purkamaan vanhoja luomistöitäsi eli yksinkertaisesti vain rakasta ne hyväksi. Itsesi takia sinun on annettava anteeksi niille, jotka ovat sinua vastaan rikkoneet, unohtamatta myöskään itse pyytää anteeksi niiltä, joita vastaan sinä olet rikkonut. Moni kysyy minulta aina sitä miten avautua. Miten päästä käsiksi vanhoihin ja uusiin kehityksen esteisiin? Vastaus on aivan liian yksinkertainen mielemme ymmärrettäväksi, mutta kokeilemalla seuraavaa käskyä voimme huomata jotain tapahtuvan. Sano siis ääneen:

 

“Tahdon vapautua vääristä uskomuksistani ja kehitystäni estävistä asioista ja annan tämän tapahtua, NYT! Tapahtukoon tämä siinä tahdissa, kun mieleni pystyy sen käsittelemään! Niin olkoon!”

 

Eläinkunnalle tämä muutos tarkoittaa muuttumista ihmiskunnaksi. Viime vuosikymmeninä alkanut muutos eläinkunnassa johti ensin ryhmäsielu-järjestelmästä yksilöityneiksi eläimiksi. Jotkut yksilöityneet eläimet ovat tämän myötä alkaneet kehittyä muita nopeammin ja he ovat henkisen evoluutiomme mukaisesti syntyneet maapallolle ihmisinä. Suosittelen aihepiiristä kiinnostuneita lukemaan kirjastani Ihmisen kultainen kirja (Korhonen 2014) lisää eri luomakuntien kehityksestä. Jokainen luomakunta maapallollamme tulee seuraavan sadan vuoden sisällä ottamaan askeleen luomakuntien kehitysprosessissa: kivikunnasta tulee kasvikunta, kasvikunnasta tulee eläinkunta, eläinkunnasta tulee ihmiskunta ja ihmiskunnasta tulee enkelikunta. Tämä evoluutio on käynnissä koko ajan ja myös muiden luomakuntien kehitys kiihtyy huikaisevalla tavalla. Nykyisestä eläinkunnasta on siis aika pian tulossa kokonaan ihmiskunta. Tämä ihmiskunta ja tuleva kasvikunta jatkavat matkaansa Karhun tähdistöön planeetalle 12, missä he toimivat uutena ihmiskunnan juurena.

 

Maapallomme viereen on auennut valtava portaali, jonka läpi maapallomme ja koko aurinkokuntamme lipui kokonaan helmikuun 2018 aikana. Siirtymisemme portaalin läpi käynnisti meissä prosessin, joka nostaa meidän tietoisuutemme viidenteen ulottuvuuteen. Edellä kuvattujen asioiden tulee tapahtua meissä kaikissa pian, sillä vain ne meistä pääsevät jatkamaan tutulla maapallollamme, jotka tahtovat ja haluavat (näiden kahden ero on se, että tahto on tietoinen ele, halu puolestaan toivomista) nousta viidenteen ulottuvuuteen. Tähän riittää myös sielun tahto, vaikka ihminen olisi tästä vielä täysin tietämätön. Sielumme ja Korkein minämme ohjailee kehitystämme ja vaikka emme olisi vielä heränneet itse tahtomaan Rakkauteen, on se jo suunniteltu etukäteen ennen nykyisen elämämme alkua. Ne jotka tahtovat olla mukana pääsevät takuuvarmasti mukaamme viidenteen ulottuvuuteen jatkamaan kohti kultaisen maapallon ja uuden, kultaisen ihmiskunnan luomista. Tämä niin kutsuttu maapallon ylösnousemus tuo mukanaan suuria avautumisia ja purkauksia myös meidän jokaisen sisältä. Meidän on aika muuttaa oma suuntamme nyt! Lisäksi alamme muokata koko aurinkokuntaamme ajatuksillamme ja lopulta sekin muotoutuu kultaiseksi.

 

Suuret muutokset koettelevat meitä myös kansoina. Yhä useammat kansat tulevat haluamaan entistä voimakkaimmin itsenäisiksi kansallistunteensa noustessa. Tällainen muutos johtuu uusista korkeavärähteisimmistä energioista, joita maapallolle vuodatetaan. Tämän asian vanavedessä myös erilaiset uudet henkiset ja hengelliset suuntaukset alkavat lisääntymään. Ajan myötä myös maapallon yhteinen uskonto tai sen tyyppinen hengellinen liike on syntymässä Suomessa. Tätä uutta, koko ihmiskunnan läpäisevää hengellistä suuntaa ollaan jo valmistelemassa. Se ilmestyy ihmiskunnan ollessa siihen valmis, eli meidän tietoisuuden noustessa kuudenteen ulottuvuuteen. Tämä saattaa olla edessä jo 10 vuoden päästä, tietoisuutemme kehittyessä näin huimaa vauhtia.

 

Elämämme uudella korkeampivärähteisellä maapallolla tulee muuttumaan monella tavalla. Esimerkiksi vastavoiman yhä vähetessä, negatiivisten olentojen määrä putoaa radikaalisti ja lopulta ne häviävät. Vastavoimaan liittyviä olentoja ollaan juuri paraikaa siirtämässä Karhun tähdistöön. Toiseksi tietoisuutemme kasvaessa valaistuneiden määrä alkaa monikertaistua. Nyt tässä kirjoittaessani heitä on jo liki 290 miljoonaa, mikä on aivan huikea osa 7,5 miljardista ihmisestä. Aivan lähellä on se hetki, kun mediassa aletaan puhua avoimmemmin valaistuneista ja vihityistä henkilöistä, jotka tulevat julkisuuteen omasta tahdostaan. Aivan lähitulevaisuudessa älyllisten asioiden ja tieteen arvostus vähenee ja rakkauden ja sydämen asioiden arvostus puolestaan kasvaa. Tästä eteenpäin maapallolla alkaa rakkauden ohjaus toimia paljon vahvemmin kuin koskaan historiassamme. Seuraavilla vuosikymmenillä astuu esiin monia ylösnousseita mestareita, jotka alkavat ihmisen hahmossa ohjata meitä kohti yhä korkeampia tietoisuuden tasoja. Näkijöiden ja tietoisuuden tulkitsijat tulevat lisääntymään radikaalisti ja heidän arvostuksensa tulee nousemaan muinaiselle tasolleen. Tämä on seurausta miljoonista ihmisistä, jotka eivät enää saa riittävästi apua ja selityksiä monimutkaistuville kokemuksilleen ja sairauksilleen. Tämäkin ajaa meitä etsimään vastausta sekä uusista hoitomuodoista että sisältämme. Samalla opimme kuuntelemaan kehoamme aivan erilailla kuin aiemmin.

 

Kaikki uudet kokemuksemme johtavat meitä omalta osaltaan itseoivallukseemme ja yhä useammalla alkaa aueta selvänäkökyky ja intuitio. Monilla alkaa herätä myös kyky vaikuttaa fyysisiin tapahtumiin. Lisäksi meille kaikille tulee avautumaan kyky parantaa ihmisiä ja eläimiä. Seurauksena siitä, että maapallon painovoima tulee pienenemään, monet meistä kykenevät levitoimaan entistä vaivattomammin. Moni asia, josta emme ole osanneet unelmoidakaan, muuttuu yhtäkkiä mahdolliseksi.

 

Älä siis pelkää tätä muutosta vaan ota se vastaan luottavaisin mielin. Ne ihmiset, jotka tahtovat muuttua ja avata sydämensä tälle muutokselle, tulevat nauttimaan maapallon upeista rakastavista energioista, jotka voimme kaikki yhdessä tänne luoda. Tahdo siis olla mukana ja päästä kokemaan aivan uusi upea maapallomme ja sen energiat!