Yksityinen valmennus

Kehitin yksilölliset valmennusohjelmat Sinulle, joka tahdot oppia henkisestä maailmasta ja kehityksestä syvemmin. Olet jo kenties ollut useamman vuoden kiinnostunut henkisistä asioista, mutta tahdot vielä löytää henkisestä palapelistäsi puuttuvan ison palasen.

Kaipaat päästä henkisesti eteenpäin, mutta et tiedä miten etenisit. Tahdot ottaa vastuun sielusi kehityksestä ja valaistua.

Voit lukea lisää kustakin valmennuksesta klikkaamalla.

Etsijän kuuden viikon ohjelma on sinulle, joka tahdot oivaltaa nopeaan tahtiin henkiset peruskäsitteet. Tämä ohjelma on luotu sinulle, jos olet henkisellä tielläsi vasta alussa, mutta olet jo tutustunut joihinkin henkisiin kirjoihin tai ohjelmiin.

Sinulle, joka olet jo pitkään – vuosia tai vuosikymmeniä – harjoittanut eri henkisiä suuntauksia, ja sinulla on hallussa elämäntehtäväsi. Olet läpikäynyt ja puhdistanut uskomuksesi ja esteet henkiselle kehityksellesi. Olet jo joko henkinen opettaja, konsultti tai meditaatioryhmän vetäjä, ja tahdot kehittää sanomaasi ja käydä läpi loput vihkimykset sekä päästä kokemaan ja läpikäymään korkeampia henkisen kehityksen etappeja.

Sinulle, joka tahdot henkisestä maailmasta ja kehityksestä jotain syvempää. Olet jo kenties ollut useamman vuoden kiinnostunut henkisistä asioista, mutta tahdot vielä löytää henkisestä palapelistäsi puuttuvan ison palasen. Kaipaat päästä henkisesti eteenpäin, mutta et tiedä miten etenisit. Tahdot ottaa vastuun sielusi kehityksestä ja valaistua.

Tämä ohjelma on sinulle, jolla on jo pitkä kokemus henkisistä asioista, ja alat olemaan valmis henkiseksi opettajaksi. Näiden neljän viikon aikana etsimme vielä tietoisuudestasi puuttuvia asioita ja/tai sitä, mitä tarvitset henkisenä opettajana.