Kategoriat
Yleinen

Uusi kausi ja uudet tuulet

Tämä vuosi tuo tullessaan uusia tuulia. Elämä itse on murroksessa ja aikakausi muuttuu rajulla kädellä. Viime vuosi oli tavattoman raskas ja työntäyteinen monelle, jotka olivat valmiita avaamaan vanhat lukkonsa ja puhdistumaan. Kuitenkin tämän vuoden alku on radikaalien muutosten aikaa monen ihmisen elämässä. Vanha on jätettävä taa ja on tartuttava uuteen, vaikka se sattuisi. Sydämemme ohjelmoitiin viime vuoden lopulla purkamaan vanhat surut ja tunteet. Kaikki tämä alkoi monen kohdalla purkautua kesän käännyttyä syksyksi. Ilo pakeni monelta pois ja sitä on yksin ja yksinäisenä vaikea saavuttaa takaisin, varsinkin jos on vuosia kärsinyt tai on ollut ahdistunut. Sydämemme ovat kuitenkin nyt puhdistumassa ja se ottaa oman aikansa, kunnes se on puhdas kaikesta alemmasta ajattelusta ja tunteista. Suomalainen tietäjä Pekka Ervast kertoi kirjoissaan puhdistuksen tiestään ja siitä, kuinka hän alkoi pesemään sydäntään puhtaaksi. Hän kuvasi sitä loputtoman tuntuiseksi ja aina kun hän luuli sydämensä olevan puhdas, sieltä löytyikin aina jotain uutta puhdistettavaa.

Kun annamme luvan solumuistillemme ja sydämellemme luvan puhdistua, alkaa se tekemään sitä tietämättämme pala palalta ja tunne tunteelta. Tämä työ on hienovaraista ja herkkää ja se voi edetä vain meidän persoonamme tahdissa. Puhdistustyötä voi jouduttaa omalla korkealla ajattelullaan ja korkeilla luomisen lauseilla, jotka edesauttavat kehitystäsi. On hyvä muistaa, että solumuistimme ja sydämemme kantaa kaikki kokemamme ja tunteneemme tunteet kaikista inkarnaatioista, jotka olemme eläneet ihmisenä. Joillakin meistä, jotka ovat eläneet eläinkuntana ennen tätä, on solumuistissaan vielä eläimenä kokemansa tunteet.

Ole siis sydämessäsi tietoisesti ja anna rakkautena ja tietoisena Kristuksena lupa itsellesi puhdistua ja avautua ottamaan uusi eheyttävä ja parantava valo vastaan. Sano sama ääneen myös ihmisenä ja sano tietoisesti, että myös kehosi, mielesi ja persoonasi puhdistuu ja ottaa vastaan uuden rakkauden ja valon. Tunne ja koe, kuinka olosi helpottuu ja vapautuu. Hiljenny siis yksin johonkin ja anna itsesi puhdistua ja avautua. Tee se vaikka metsässä, jonkun suuren puun alla tai virtaavan veden ääressä. Tee tämä kaikki ilolla!

Juha