Trauman
purku

Tahdotko avata, purkaa ja vapauttaa sekä tästä että menneistä elämistä asti kertyneitä traumojasi?

Nostamme
esiin

Keskustelun, tutkinnan ja erilaisten harjoitusten avulla nostamme esiin yhdessä juuri oikeat aiheet - ellei sinulla ole juuri jokin tietty trauma josta tahdot, että aloitamme.

tästä elämästä
& menneistä

Osa aiheista voi juontaa menneisiin elämiin asti, osa taas voi kummuta nykyisen elämän nuoruudesta, lapsuudesta tai nykyisyydestä.

Anna olisi
keventyä

Traumat ovat raskaita ja painavia asioita, jotka painavat sinua alaspäin. Jättämällä nämä painolastit taaksesi, olosi kevenee.

Puhdistamme

Yhdessä. Valmennukseen kuuluu, että autan sinua kohtaamaan ja käsittelemään esiin nousseita, hautautuneita tunteita ja tapahtumia. Lisäksi puhdistan energeettisesti tiukimmin kiinni olevat energiat.

Vapauta itsesi

Vapautumalla suurista tai pienistä traumoista - korkeammat ja paremmat energiat pääsevät virtaamaan sinuun ja elämääsi vapaammin. Toisin sanoen, elämäsi laatu kohonee ja voit kohdata elämän kevyemmin.

Olisiko jo
aika?

Olisiko jo sinun aika tutustua siihen, mikä on voinut jäädä joskus kesken? Mikä edelleen painaa ja rajoittaa sinua olemasta vapaasti se kuka olet?

Tiesitkö

Että, kokemasi asiat, tapahtumat ja tunteet jäävät energiana asumaan sinuun, kehoosi ja mieleesi niin kauaksi aikaa, kunnes olet käsitellyt ja kohdannut ne?

Kannamme tämän vuoksi energiaa, eli tunteita, kuten pelkoa, ahdistusta, anteeksiantamattomuutta ja monia muita sisällämme sekä tästä että menneistä elämistä asti.

Esimerkiksi, joku ihminen on voinut kärsiä pimeän tai ahtaidenpaikkojen pelosta syntymästä asti, vaikkei olisikaan koko elämänsä aikana kohdannut vastaavaa negatiivista tilannetta – on hyvin todennäköistä, että kyseisen yksilön menneistä elämistä löytyy kohtaamaton ja käsittelemätön tapahtuma – joka on jäänyt kummitteleväksi traumaksi.

Varaa

Oma neljän viikon traumanpurku valmennuksesi. Se voidaan toteuttaa zoomissa, puhelimessa tai paikan päällä Jyväskylässä.

  • Valmennus sisältää neljä 60 minuutin konsultaatiota.
  • Hinta on tälle kokonaisuudelle on 280€ (sis. alv. 24%)
  • Maksaa voi tilisiirrolla tai laskulla. Halutessasi maksaa osissa, ota yhteyttä.