Kategoriat
Yleinen

Sikainfluenssa ja rokotukset


Ihmiskunta elää suurta murrosta juuri nyt. Henkinen kulttuurimme elää suurta murrosta ja olemme siirtymässä uuteen kulttuuriin. Fyysisessä maailmassa se ilmenee ajattelun murroksena, joka vaikuttaa erityisesti uusina ajatuksina ja suuntauksina. Yksi muutos uuteen on Barrack Obaman johtama uusi USA, joka tahtoo ottaa uuden roolin maailmassa. Hänellä on vain suuri haaste ja vuori kiivettävänään, hankkeensa vastustajien puolelta. Hän on aloittamassa uutta murrosta ja muutosta poliittisessa ajattelussa ja suunnassa.

Kapitalistinen järjestelmä, joka on ulottunut kaikkiin maihin ja vaikuttaa edelleen kaikkialla, on loppumassa. Ihmiskunnan on aika muuttaa se joksikin uudeksi. Ehkä sellaiseksi, joka auttaa jokaista ihmistä tulemaan saman arvoiseksi ja saamaan saman määrän rakkautta ja huolenpitoa osakseen. Ehkä muuttamaan maailmaa sellaiseksi, jossa vanha pelko ja ahneus ajattelu tulisi vähemmäksi.  

Toinen ilmiö on median yhä kasvava valta, joka haastaa ihmistä ajattelemaan uusilla tavoilla, selviämään päivästä toiseen suuren pelon kouristaessa vatsaa. Ensin tapahtui World trade centerin isku, sitten ilmestyi hullun lehmän tauti ja sitten Tsúnami ja melkein heti lintuinfluenssa, sitten kaiken kukkuraksi sikainfluenssa.   Sairastumisesta, terrorista tai luonnonvoimien vaikuttamisesta elämäämme on tullut selkeä uusi tapa, jolla meitä koetetaan ja testataan ihmisinä ja myöskin niin, että vieläkö luotamme ja uskomme valoon, rakkauteen, Jumalaan, Allahiin, Krišnaan, Jeesukseen, yms. Tai uskommeko yleensä elämän kantamiseen? Vieläkö olemme turvassa? Miten lapsemme selviävät tässä arvaamattomassa maailmassa? Syttyykö joku raastava sota, joka uhkaa meitä tai se kamala terrorismi?

Nämä ovat ajatuksia, jotka väkisinkin tulevat mieleen seuratessani maailmaa ihmisenä ja isänä. Ihmiset ovat ihmeissään oman turvallisuutensa ja olemassa olonsa tähden.

Sikainfluenssa tuli siihen kuin tilattuna. Rokotukset sitä vastaan tuovat oman lisänsä. Ottaa vaiko eikö ottaa, kas siinä pulma. Sama asia kosketti tietysti minua ja perhettäni. Sitten kun vaimo laittoi minut antamaan mielipiteeni ja arvioni tilanteesta ja miettimään asiaa lasteni kannalta, vasta heräsin miettimään mielipidettäni.   Lähdin heti kuitenkin siitä, että minä en tahdo pohtia sitä pelkästään ihmisenä. Siksi, koska se ihmisen rakenteessa minullakin herättää tavattomasti kysymyksiä ja jättää minutkin epätoivoiseen tilanteeseen, ilman vastauksia. Silloin iskee ihmisen epätoivo. Kehotankin sinua ajattelemaan asiaa valo-olentona ja omalla viisaudellasi. Muista, jos olet luonut ongelman, silloin olet luonut myös ratkaisun. Asia on valo-olennolle yksinkertainen ja helppo. Turha meidän kenenkään on näitä jäädä pelkästään ihmisinä pohtimaan, se ei johda mihinkään.  

Ottakaamme siis käyttöömme korkea ajattelu. Jos et kuitenkaan luota itseesi ja viisauteesi, kysy joltakin korkealta ajattelijalta tai näkijältä asiasta.   Minä päätin siis kuunnella ja ottaa yhteyden rakkauteen ja kaikkialliseen Kristukseen ja mestareihin, mitä heillä olisi sanottavanaan asiasta. Pidin myös meditaation äskettäin ja paikalle saapui Suomen uusi kansallishaltija D. K ja hän tahtoi myös kertoa lohdun sanomaa suomalaisille. Tässä siis heidän ajatuksiaan asiasta:  

Rakkaat ihmiset, ajatelkaa viisautena kohtaamianne ongelmia. Muistakaa, että kaikella on aina korkeampi tarkoitus. Kaikki ei ole yleensä koskaan sitä miltä se näyttää. Te voitte juuri nyt itse päättä mihin uskotte ja miten suhtautua valtavan suuriin, kysymyksiin joita ihmisenä joudutte ja saatte kohdata. Rentoutukaa ja olkaa välillä hiljaisuudessa omien arjen kiireidenne keskellä. Älkää vaipuko epätoivoon, vaan muistakaa, että mestarit ja enkelit ovat aina läsnä ja valmiita auttamaan. Pyytäkää vastauksia ja laittakaa meihin uskonne ja koetelkaa meitä. Me tahdomme teitä auttaa, kunhan vain pyydätte. Sairaudet ja erityisestä nyt tämä sikainfluenssa askarruttaa mieliänne. Nostakaa siis nyt mielenne valon ja rakkauden korkeuksiin, olemalla rakkaus ja sydämessänne, ja tahtokaa saada kuulla totuus tässäkin asiassa. Muistakaa, että kysyvälle me vastaamme. Kysykää siis mitä vaan, milloin vain.   Rokotukset ja influenssat ovat teille kaikille koetuksena, ne muistuttavat ikiaikojen turvasta. Pelko on korkea luomisvoima, joka auttaa meitä kaikkia ymmärtämään, että me olemme aina turvassa. Jos otamme uuden asenteen käyttöömme, voimme vapautua pelosta.

Pelko sinänsä kuuluu ihmisen rakenteeseen kaikilla alemmilla tasoilla ja on aina läsnä, niin kauan, kun valaistuu ja yhtyy Jumalan ikuiseen lähteeseen. Miten voisimme siitä vapautua? Totuus on meidän suurin vapahtajamme. Pelko, viha ja katkeruus pitävät meidät kiinni tunteessamme, ja emme silloin kykene näkemään missään totuutta. Meidän tulee siis vapauttaa itsemme alemmasta tunteestamme, joka meitä kahlitsee. Muistakaamme, että rakkaus synnyttää meissä rauhan, mutta totuus luo meille universaalin rauhan. Kun tahdomme nähdä ja kuulla ainoastaan totuuden, se alkaa ilmentyä elämässämme. Kun saamme tietoisuuteemme totuuden, vaikka tässä sikainfluenssa asiassa, se luo meille universaalin rauhan. Universaali rauha on tila, meissä, joka läpäisee kaiken. Rauha täyttää silloin solumme, shakramme, kaikki kehomme, sydämemme ja aivan koko olentomme. Silloin sillä hetkellä koemme pienen valaistumisen ja olemme saman aikaisesti yhteydessä ja yhtä kaikilla tasoillamme ja kaiken kanssa. Tunne on valtava rauhan ja luottamuksen tunne kehossamme ja tunteissamme. Seuraavassa käytännön ajatuksia siihen, kuinka voimme saavuttaa totuuden tietoisuudessamme ja saavuttaa universaali rauha:

 Ensin sano tietoisesti mielessäsi tai ääneen, jos voit: Minä olen rakkaus ja minä olen läsnä, nyt ja tässä.
—Minä olen sydämessäni, minä olen tietoisesti rakastettu ja minä rakastan
—Minä tahdon ja pyydän tietoisesti, että minulle ilmennetään ainoastaan valon tahtoa ja totuutta kaikessa siinä, mitä minulle ilmennetään, nyt kehossa, persoonassani ja mielessäni sekä koko-olennossani. (Sitten motiivi.) Siksi, jotta valaistuisin ja, että voisin auttaa muita valaistumaan.
—Minä tahdon ja pyydän nyt, että antakaa minulle korkeimmat rakkauden sanat liittyen tähän sikainfluenssaan ja mitä minun tulisi tästä kaikesta ajatella?( esimerkiksi näin. Kysy omin sanoin!)
—Minä olen nöyryys ja otan tämän tietoisuuden nyt vastaan, kehossani, persoonassani ja mielessäni, tietoisesti.
—Minä olen nyt hiljaa ja kuuntelen
—Minä tahdon nyt tietoisesti ilmentää kehossani, persoonassani ja mielessäni ainoastaan valon tahtoa ja totuutta. Niin olkoon! Kiitos, että niin saa olla.  

Sitten vain olemme nöyriä, eli annamme mielellemme luvan ottaa tämä korkea tietoisuus vastaan ja rentouttaa mielemme ja kehomme ja ottaa vastaan sana. Vastaus tulee silloin heti, kunhan vaan uskomme siihen ja ajattelemme, että me olemme sen arvoisia ja, että tämä kaikki runsaus kuuluu tässä ja nyt juuri minulle. Minä olen sen arvoinen.  

Kaksi asiaa tässä aiheessa ovat meitä eniten askarruttavia. Iskeekö se influenssa minuun ja miten minulle sitten käy? Toinen kysymys, on että jos otan rokotteen, sairastuttaako se minut tai lapseni? Jos se meihin iskee, se on asia, joka meissä on vielä käytävänä, yhtenä ihmiskokemuksena ja olemme sen itse sopineet tapahtuvaksi. Silloin se on karmallista. Meillä on siis vielä sillä kohdalla tartunta pintaa. Taas, jos kuolemme siihen, on se sovittu kokemus etukäteen. Kuten eräs kanavoija sen ilmaisi sanoillaan; Ei ole olemassa uhreja, on olemassa sielunsopimuksia, joita me silloin täytämme. Sitten, taas jos otamme rokotteen ja sairastumme siihen, on sekin karmallista ja kuuluu meidän tulla tänne kokemaan.  

Kaikki on kuitenkin kiinni suhtautumisestamme ja näkökulmastamme, ajattelusta kaiken suhteen.  Jos me emme ota rokotetta voimme aina viisautena ajatella, että ei se minun tartu, se ei kuulu minulle. Minä olen turvassa. Se saa minua rakastaa ja minä rakastan sitä. Silloin ei mikään sairaus meihin istu. Me voimme itse luoda itsellemme turva, joka olemme, kunhan vain ajattelemme niin. Sairaudet ja rokotukset ovat meille juuri nyt tärkein oppi ymmärtääksemme, että olemme aina turvassa ja sairaudet eivät uhkaa meitä.  

Voit sanoa tietoisesti, vaikka, että: Minä olen nyt tietoisesti Turva tässä asiassa. Minä ole nyt siunattu turva!   Jos sitten otamme rokotuksen, voimme hallita ajatuksemme ja sanoa, että sekin saa minua rakasta ja minä rakastan sitä. Eli ei se meille aiheuta mitään sairauksia vaan ajattelumme.   Samaa ajattelua voimme hyödyntää lapsiemme kohdalla. Voimme ajatella vaikka seuraavasti tietoisesti lapsemme puolesta: Hän on terve, hän ei saa sikainfluenssaa, hän on turvassa, hän ei saa mitään oireita rokotuksesta, rokote rakastaa häntä. Edelleen samaa ajattelua voimme käyttää missä tahansa asiassa. Me voimme tietoisella lujalla tahdollamme pitää kiinni korkeasta ajattelustamme ja terveydestämme.   Meillä on kuitenkin aika paljon sopimuksia, joita olemme sopineet kantavamme kehossamme ja olennossamme täällä ajassa. On myöskin siteitä, joita karma pitää kiinni. Näissä tapauksissa voimme tietoisesti tahtoa saada totuuden tietoisuuteemme karmastamme ja me voimme siitä nyt vapautua anteeksi antamalla ja rakastamalla luomistöitämme.

Antakaa siis nyt vaikka heti tietoinen lupa itsellenne ja tahtokaa että teille ilmennetään valon tahtoa ja totuutta!   Sikainfluenssa ja rokotukset ovat siis meille haaste, ne muistuttavat meitä, että me olemme ja saamme olla olemassa. Meidän olemassaolomme on siunattu, eli mikään ei uhkaa meitä, mikään ei sairastuta meitä, me olemme olemassa. Tämä ajattelumalli ja ajattelu on ihmiskunnan suurin haaste tällä hetkellä. Olemassaolon kamppailu on vielä todella monelle suuri ja elävä haaste. Sodissa ja nälän runtelemissa maissa se on aina läsnäoleva ajatus. Me voimme kuitenkin osaltamme osallistua rauhan ja runsauden luomiseen nyt ja tässä. Vaikka ajattelemalla, että kun minä olen siunattu terveydellä, olkoon tämä terveys, myös terveydeksi kaikille muille. Tai ajattelemalla, että kun minä olen siunattu ravinnolla, olkoon se ravitsemukseksi kaikille nälkää näkeville. Tai minä elän rauhassa, en riitele ja luo riitoja. Luon tietoisesti rauhaa elämässäni. Luon sitä myös silloin kollektiivisesti.  

Lopuksi tahdon tietoisesti ajatella, että kaikki korkea tietoisuus, jota olemme yhdessä tässä luoneet, olkoon se korkeaksi tietoisuudeksi kaikille muille. Niin olkoon! Se on jakamista ja palvelua, se on myös edellytys ja ehto korkeimmalle tietoisuudelle.  


Juha Korhonen 2009