Kategoriat
12 Sädettä

Säde 8 – Puhdistautuminen

Teksti: Juha Korhonen

Säde kahdeksan ohjaa meitä menneisyytemme täydelliseen puhdistamiseen. Astuessamme vihkimyspolulle saamme selvitettäväksemme suuren määrän omia heikkouksiamme ja pimeitä kohtia, joita meidän on vaikea nähdä, koska ne ovat niin lähellä meitä. Minä kuvaan tätä räystäänä, joka peittää näkemästä oman todellisuutemme. Meidän onkin paljon helpompi nähdä muiden heikkoudet ja puhdistamista kaipaavat asiat kuin omamme. Siksi usein tarvitsemme jossain kohti henkistä polkuamme opettajaa, joka voi heijastaa sydämestämme ne heikkoudet, joita itse emme näe tai suostu näkemään. Juuri nämä asiat sattuvat usein kaikkein eniten, sillä ne ovat kipeitä muistoja tai tapahtumia eri elämistämme ihmishahmossa tai jossain muussa hahmossa – jopa eri ulottuvuudessa. Näin pelkomme saattavat siis olla kotoisin vaikka ajalta ennen ihmismuotoamme, mistä syystä saatamme kokea, ettei meillä yksinkertaisesti ole välineitä niiden kohtaamiseen.

Säde kahdeksan muistuttaa meitä puhdistamaan sydämemme sopukoissa piilottelevat uskomuksemme, jotka pitävät meitä kiinni täällä aineen maailmassa. Synnymme ihmiseksi aina vaan uudestaan – aina niin kauan kuin meillä on jotain opittavaa täällä maapallolla käytävässä enkelikoulussa. Kyseisessä koulussa meidän on opittava kaikki mahdollinen aina syvimmistä harhoista ja uskomuksista lähtien.

Aikaisemmin synnyimme tänne ainoastaan karmamme vetämänä, mutta vieläkin meitä vetää tänne oppimattomat asiat. Olen sanonut aika usein eri luennoilla ja koulutuksissa, että vielä muutama vuosi sitten parisuhteista 98% syntyi ainoastaan karman vuoksi. Nyt luku lienee noin 80% luokkaa: karmasta vapaita sieluja alkaa siis olla yhä enemmän.

Syksyllä 2014 mestarit avasivat sydämemme lukituksesta, joka avasi vanhimmat ja kivuliaimmat kokemuksemme meille käsiteltäviksi. Moni saattoi huomata haasteidemme koventuneen.

Kahdeksatta sädettä johtavat Arkhai-enkeli Auriel sekä mestari Kumeka. He auttavat juuri nyt jokaista meistä puhdistamaan vanhat taakkansa ja etenemään henkisellä polullaan, mikäli näin tahdomme. Meidän tulee kuitenkin terävöittää tajuntaamme, että elämme nyt. Kaikki mitä olemme kokeneet, on jo menneisyyttä. Menneisyydestä voimme kuitenkin oppia jotain sellaisina hetkinä, kun mieleemme nousee esimerkiksi, vaikka jokin mennyt elämä, lapsuusmuisto tai muu mieleen painunut kokemus. Niihin ei pidä kuitenkaan takertua enää sen jälkeen, kun kyseinen oppiläksy on sisäistetty. Takertuminen vanhaan on kuitenkin usein liiankin helppoa: edustaahan vanha meille kaikkea tuttua ja tätä myötä turvallista. Anna kaikki mennyt, nykyinen ja tuleva anteeksi itsellesi ja mene eteenpäin! Meidän on nyt aika uudistua. Maailma muuttuu rajulla kädellä, mutta se haastaa myös sinut ja minut muutokseen.

Menneisyys voi pitää meitä rautaisella otteellaan kiinni, mutta älä anna sen sitoa sinua, vaan astu sivuun ja tartu tähän uuteen aikaan ja sen tarjoamiin uusiin asioihin mukaan–tämä aika vie sinut lopulta sinne mitä tavoitteletkin. Meillä jokaisella on sielun tasolla tavoitteena syvä rauha sekä tulla lopulta enkeliksi. Anna itsellesi siis TIETOISESTI lupa astua tähän uuteen ja vapauttavaan energiaan. Puhdistaessasi itseäsi, muista myös tahtoa puhdistamasi energian
tilalle puhdasta Pyyteettömän Rakkauden valoa, sillä alemman minämme on todella helppo liukua takaisin vanhaan energiaan.

Pyydä säteen mestaria ja arkhai-enkeliä olemaan mukana ja auttamaan puhdistumisprosessissasi. He auttavat sinua ja nopeuttavat irti päästämisvaihettasi. Sano vaikka seuraavasti: Minä olen rakkaus ja minä olen sydämessäni. Rakkaat kahdeksannen säteen mestarit, auttakaa minua puhdistamaan sydämeni ja muuntamaan vanhat uskomukseni yksi kerrallaan totuudeksi, kiitos. Minä otan vastaan. Ole siis rohkea, jätä vanha taaksesi ja anna Pyyteettömän Rakkauden valon täyttää sydämesi kaikki sopukat.