Kategoriat
12 Sädettä

Säde 6 – Antaumus ja vastaanotto

Teksti: Juha Korhonen

Säde kuusi muistuttaa meitä tärkeimmästä asiasta, jota Pyyteetön Rakkaus voi meille opettaa. Mikä sitten on tärkein asia? Moni meistä voisi vastata tähän rakkaus. Rakkaus on toki tärkeä asia, mutta meille ihmisinä ja valo-olentoina on kuitenkin tärkeintä ottaa rakkautta vastaan. Rakkauden vastaanottaminen liittyy läheisesti paranemiseen ja ykseyteen, jossa jatkuvasti otamme vastaa rakkautta kaikilta ja kaikelta sekä lähetämme sitä takaisin. Kaikkien meidän luotujen tulisi siis olla samalla sekä vastaanottimia että lähettimiä. Jos et kykene ottamaan vastaan rakkautta, runsautta tai kaikkea hyvää, mitä elämä sinulle tarjoaa, et myöskään saa elämässäsi riittävästi runsautta, tai kykene antamaan sitä muillekaan, vaikka haluaisit. Joka hetki joka puolella maailmaa joku rukoilee apua Jumalaltaan. Miksei heidän rukouksiinsa vastata? Syy on yksinkertainen: he ovat unohtaneet ottaa tietoisesti vastaan sitä, mitä he olivat pyytämässä. Toinen painava syy tähän on uskon puute. Emme kykene uskomaan siihen, että voisimme saada avun, sillä emme pidä itseämme avun arvoisena. Tämä on kuitenkin pelkkää harhaa, mikä johtuu huonosta itsetunnosta ja kyvyttömyydestä antaa anteeksi itsellemme. Totuus kuitenkin on, että olemme mittaamattoman arvokkaita ja tärkeitä. Tämä johtuu siitä, että ainoastaan me itse voimme muuttaa maailmamme ja tätä kautta myös auttaa muita muuttamaan oman maailmansa. Mikäli edelleen odotamme, että joku muu muuttuisi tai muuttaisi meidän elämämme, saamme odottaa lopun elämäämme.

Säde kuusi kehottaa meitä myös tällaiseen selvään muutokseen ajattelussamme. Pyytäessäsi tai rukoillessasi paranemista, muista siis aina myös tietoisesti ottaa vastaan. Jos tämä osa unohtuu sinulta, jää paranemisesi puolitiehen tai sitä ei tapahdu ollenkaan. Paraneminen ja eheytyminen on Pyyteettömän Rakkauden tahto, mutta jos itse vastaanottamattomuudellasi torpedoit mahdollisuutesi parantua, on paraneminen sinusta itsestäsi kiinni. Toki parantumisen tiellä voi olla myös muita esteitä, joihin et aina itse voi suoranaisesti vaikuttaa: saatat esimerkiksi olla kirouksen tai jonkun muun sinua haittaavan tekijän puristuksessa. Jos avunpyyntösi ei mene läpi, pyydä enkeleitä tai oppailtasi viisautta asian ratkaisuun. Jos et sittenkään onnistu, pyydä apua kokeneelta auttajalta tai mieti voisitko itse käyttää tahtoenergiaasi asian ratkaisemiseksi. Tämän energian kautta virtaa Pyyteettömän Rakkauden tahto.

Kuudes säde toimii tätä nykyä arkkienkelien Urielin ja Auroran, sekä Mestarien Lady Nadan ja Eliaksen johdolla. He säteilevät tietoisuuteemme siitä, kuinka täydellisesti voimme vastaanottaa kaiken runsauden, rakkauden, ja hyvän. Perinteisesti Uriel ja Aurora ovat olleet rauhan arkkienkeleitä, mutta siirryttyämme 12-säteen järjestelmään, tuli heidän tehtäväkseen ykseyden tuominen ihmisten keskuuteen. Sydänykseys tarkoittaa rauhaa kaikkien ihmisten ja luomakuntien välille. Uriel ja Aurora auttavat sinua pääsemään ykseyden tilaan. Lady Nada ja Elias ovat hyviä esimerkkejä kuuntelemisen ja vastaanottamisen tärkeydestä. Eläessään Pekka Ervastin hahmossa Elias oli jo mestari kuuntelemaan Pyyteettömän Rakkauden tahtoa. Hän antautui täydelliseen ohjaukseen, pitäen kuitenkin itsensä samalla maadoittuneena. Näin hän kykeni olemaan korkealla henkisessä tietoisuudessa samanaikaisesti, kun hän hereillä päivätajunnassaan analysoi saamaansa tietoa.

Onkin tärkeää pystyä sekä antautumaan rakkauden ohjaukseen että käyttää fyysistä järkeään. Tarkoituksemme on tulla itsetietoiseksi tajunnassamme, mikä onnistuu vain siten, että harjaannumme itse päättämään elämämme suunnasta ja tulemaan vastuulliseksi omasta kehityksestämme. Lady Nadan vahvuutena tässä säteessä on lähettää ihmiskuntaan tietoisia signaaleja joka kuukausi. Vähä vähältä nämä signaalit auttavat meitä ymmärtämään kuinka tärkeää on ottaa vastaan ja kuunnella Pyyteettömän Rakkauden sanoja hiljaisuus sydämessään. Jos sinun on vaikea keskittyä kuuntelemaan Rakkauden hiljaista ääntä, ole tietoisesti läsnä, ole rakkaus, ole sydämessäsi ja ota yhteys tämän säteen mestareihin tai arkkienkeleihin. Pyydä heitä lähestymään sinua ja pyydä heitä auttamaan sinua keskittymisessä ja hiljaisen mielen löytämisessä.