Kategoriat
12 Sädettä

Säde 4 – Pyhä geometria ja harmonia

Teksti: Juha Korhonen

Pyhä geometria ja harmonia ilmenevät kauneudessaan ja loistossaan luontoäidin sylissä. Siellä elävät harmoniassa monet toinen toistaan kauniimmat kukat, kasvit ja eläimet. Tämän täydellisyyden voit nähdä myös järven laineissa tai pilvien muodoissa. Jokainen luomakuntamme luoduista on erilainen ja yksilöllinen, ja samalla olemme osa suurta täydellistä kokonaisuutta, suurta ykseyttä.

Mitä on ykseys? Se on täydellinen tila, jossa kaikki on yhtä. Ykseyden tilassa jokainen ottaa vastaan rakkautta kaikilta yhtäläisesti ja lähettää yhtäläisesti rakkautta kaikille. Tästä muodostuu puhdas antaa-ottaa virta, jonka seurauksena paratiisi syntyy maan päälle.

Aina kun joku sanoo rakkauden sanan toiselle olennolle, syntyy rakkauden virta. Aina kun toinen loukkaa toista olentoa, ja tämä antaa sen anteeksi, syntyy pyhä armo. Aina kun toinen olento ymmärtää toista olentoa, syntyy rauha. Jos me kaikki kykenisimme astumaan edes viideksi minuutiksi toistemme asemaan, näkisimme syyn miksi toinen käyttäytyy niin kuin käyttäytyy. Vain ymmärrystämme lisäämällä saamme luotua rauhan ja rakkauden maan päälle.

Jokainen tekomme, ajatuksemme ja sanamme luo jonkin muodon. Tästä ovat todisteena mm. Masaru Emoton tieteelliset tutkimukset sanan voimasta. Hän kirjoitti jonkin sanan tai nimen vesilasiin ja jäädytti veden. Kun vesi oli jäätynyt, sen molekyylirakenne kuvattiin. Kun lasiin kirjoitettiin jokin vihaan liittyvä nimi, silloin veden molekyylirakenne näytti kamalalta ja muodot olivat kaukana geometriasta ja harmonista. Muodot vaikuttivat lähinnä sekavalta, jopa mustalta mössöltä. Emoto kirjoitti lasiin jonkun mestarin nimen tai rakkaudellisen sanan, veden molekyylirakenne muuttuikin kauniiksi ja värit säilyivät kirkkaina ja kauniina. Tällöin se oli harmoniassa ja ilmensi pyhää geometriaa.

Sanalla on siis totisesti voima. Luodessamme ajatuksillamme ja sanoillamme, luomme myös oman vetemme molekyylirakenteen, joko pyhäksi tai sitten mössöksi. Jos vetemme rakenne on jälkimmäistä, se vaikuttaa fyysiseen kehoomme ja terveyteemme negatiivisesti. Voimme ajatuksillamme luoda itsellemme sairauden jopa puolessa vuodessa. Tämä perustuu siihen, että jo kaksi ajatusta luo tunteen ja ajatellessamme riittävän aikaa jotain asiaa, luomme sanamme todeksi myös kehoomme.

Olen nähnyt tämän konkreettisesti työssäni. Eräs nainen tuli konsultaatiooni ja kertoi käyneensä puoli vuotta aiemmin lääkärin rutiinitarkastuksessa, jossa tutkittiin myös kohdunkaulan syöpää. Mitään ei tuolloin ollut löytynyt, mutta tästä huolimatta puoli vuotta myöhemmin hänen kohdunkaulasta löydettiinkin kasvain! Kun tutkin asiaa, huomasin pian syyn kasvaimen äkilliseen kasvamiseen: Asiakkaalla oli vakavia parisuhdeongelmia. Mies kävi vieraissa eikä välittänyt naisestaan. Kyseinen tilanne oli alkanut rasittamaan häntä ja tämän tapahtumaketjun aiheuttamista negatiivisista ajatuksista kohdunkaulaan syntyi kasvain.

Käyttäessämme pyhiä ja rakastavia sanoja, luomme puolestaan itsellemme terveyden, joka kestää. Korkeat rakkauden sanat synnyttävät pyhän geometrian muotoja kehossamme veteen ja nostavat siten värähtelyämme. Muodolla itsessään on siis jo värähtelyä nostava vaikutus. Myös monet vanhat traditiot tuntevat symbolien voiman. Ajatellessamme rakkauden ajatuksen, syntyy mentaalitasolle kaunis ja täydellinen kuva. Meidän tulee siis viljellä taajaan rakkauden ja rauhan sanoja.

Neljättä sädettä johtavat Arkkienkelit Gabriel ja Hope. He tuovat toivoa, harmoniaa ja sitä kautta myös eheyttä koko ihmiskunnalle. Celesten ja Afrodite ovat tämän säteen mestareita. Heidän tehtävänään on tuoda ihmisille ymmärrystä siitä, kuinka luoda sisäinen kauneus ja harmonia ja kuinka ilmentää ne edelleen aineeseen luotaviin muotoihin, kuten taiteeseen ja muotiin. Tällöin Pyyteettömän Rakkauden tahto eli pyhä muoto tai geometria tulee todeksi.

Voit pyytää näitä mestareita ja arkkienkeleitä tuomaan elämääsi ja kotiisi kauniita harmonisia pyhiä muotoja, sillä ne nostavat mielesi ja värähtelysi kohti pyyteettömän Rakkauden värähtelyitä. Vaikka et olisikaan taiteellisesti lahjakas tai käsistäsi taitava voit luoda sydämestäsi kauniita rakkauden muotoja.