Puhdistava

valmennusohjelma

VALMENNUSOHJELMA

Keskitymme puhdistamaan sinusta karmaasi, pelkojasi ja menneisyyttäsi. Kyse on energeettisen tason puhdistautumisesta, mikä vaatii sinultakin itsesi syvimpien puolien opiskelua kanssani, ajattelua ja toimintaa.

Tiesitkö, että olet sielusi elämien summa?

TIESITKÖ, ETTÄ OLET SIELUSI ELÄMIEN SUMMA?

Eli olet todella monen persoonan ja elänneen henkilön summa. Tästä syystä toiset ihmiset vaikuttavat jo vanhoilta vaikka syntyessään, toiset taas voivat saada sinut miettimään osaako hän olla vielä edes ihminen! Jokaisella meistä on omanlainen sielunhistoria. Kannat tästä että menneistä elämistä uskomuksia, käyttäytymis- ja ajattelumalleja. Opimme ne jo pieninä vanhemmiltamme. 

Tämä valmennusohjelma sisältää:

TÄMÄ VALMENNUSOHJELMA SISÄLTÄÄ:

Karmasi

Karma on anteeksiantamattomuuden side, joka voi sitoa ihmisiä lukemattomista elämistä toiseen. Nykyisen elämäsi joku hankala ihminen voi olla menneisyydestä asti oleva karman kumppanisi.

Menneisyytesi

Tiesitkö, että olet sielusi elämien summa? Eli olet todella monen persoonan ja elänneen henkilön summa. Tästä syystä toiset ihmiset vaikuttavat jo vanhoilta vaikka syntyessään, toiset taas voivat saada sinut miettimään osaako hän olla vielä edes ihminen! Jokaisella meistä on omanlainen sielunhistoria. Kannat tästä että menneistä elämistä uskomuksia, käyttäytymis- ja ajattelumalleja. Opimme ne jo pieninä vanhemmiltamme.

Auranpuhdistus

Kun työskentelemme aiemmin mainittujen asioiden parissa sinun kanssasi - tämä alkaa jo puhdistamaan ja avartamaan sinua sekä auraasi.

Pelkosi

Pelot ja haavat näkyvät konkreettisesti chakroissasi sekä energioissasi. Tarpeeksi kauan oltuaan olemassa, ne voivat alkaa näkymään ihan fyysisessä kehossasi. Pelot  ja haavat estävät energian kulun meissä ja rajoittavat meitä saavuttamasta todellisen potentiaalimme. 

Haavasi

Haavat ovat arkoja ja syviä jälkiä meissä jotka ohjaavat alitajuisesti ajatteluamme sekä käyttäytymistämme . Ne estävät meitä menemästä eteenpäin ja vastaanottamasta hyviä asioita elämässämme.

Työkaluja

Kaikki asiat mitä käymme läpi tarvitsevat oikeat ja sopivat työkalut - jotka toimivat juuri sinulle.

Tavoitteena

Vapautumista ja keventymistä emotionaalisesti että energeettisesti. Ennen kaikkea lisäboostia henkiseen hyvinvointiisi ja kasvuusi. Tämä on hyvä aloitus syvempään matkaan itseesi ja elämääsi.

Hinta

4 kertaa x 60 minuutin konsultaatiota.
Zoomissa, puhelimessa tai paikan päällä.
Tämä kokonaisuus maksaa 280 € (sis. alv. 24%).

Tutustu ehtoihin.

Miten tilaan ohjelman?

Voit tilata ohjelman lomakkeella, puhelimitse tai mailitse.