Kategoriat
Podcastit

Pelko ja Turva – Podcast

Tässä podcastissa avaan pelon ja turvan merkitystä sekä yhteyttä. Kuinka voimme ymmärtää ja alkaa purkamaan omia pelkojamme, ja sitä kautta saavuttaa enemmän peloista vapaata rajattomampaa elämää. Tietoisen siitä, että olemme täydellisessä turvassa, missä olemmekään ja kenen kanssa.

Pelon tärkein tehtävä on johtaa meidät totuuteen.

Harjoitus

Tämä on podcastia täydentävä kotona tehtävä kevytharjoitus, jolla voit alkaa luomaan elämääsi peloille vastalääkettä. Toista kymmenen päivän ajan joka aamu herätessässi, alkaaksesi luomaan turvasi uusiksi. Ajattele ja sano:

”Minä olen rakkaus ja minä olen sydämessäni. Minä olen nyt ja aina turvassa. ”

Lisävinkki: Kiitä peloistasi sekä pyydä itseltäsi anteeksi sitä, että pelkäät.

Voit kuunnella podcastin tässä alta