Konsultointi

Konsultaatioiden aikana voit esittää kysymyksiä tai pyytää neuvoa mistä tahansa sinua koskevasta asiasta. Mieti halutessasi etukäteen kysymyksiä joihin kaipaat apua. Tulkinnan voit saada paikan päällä Jyväskylässä kasvotusen tai puhelimessa sekä Zoomissa videopuheluna.

Arjen ja henkisen kehityksen haasteet

Intohimoni on erityisesti on ohjata yksilöä omassa henkisessä kasvussaan siten, että tämä löytää omat voimavaransa ja todellisen potentiaalinsa. Tutkin henkisesti mahdolliset karmasi, oppiläksyt ja henkisen kehityksen esteesi. Autan sinua antamaan anteeksi asiat, joista et ole vielä pystynyt päästämään irti.

Usein ihmiset lähestyvät minua yleisen ongelman kanssa: ”Mitä teen? Henkinen kehitykseni on pysähtynyt?”

Mistä lähdemme liikkeelle?

Haasteista, ne voivat olla millä tahansa elämäsi osa-alueella, esimerkiksi, yleensä kaikilla meistä on ainakin jossain elämän vaiheessa ongelmia ihmissuhteissa. Niiden takana voivat olla aiempien elämien ihmissuhteet ja tapahtumat, jotka olleet niin merkittäviä, että ovat jääneet vaikuttamaan solumuistiisi. Kaikilla ihmisillä on joskus ollut tai on karmaa, joka syntyy, kun joku tekee toiselle jotain vääryyttä, eikä toinen kykene antamaan sitä anteeksi. Autan sinua purkamaan tällaiset karman siteesi. Näin Pyyteettömän Rakkauden laki astuu voimaan karman lain sijaan ja pääset etenemään omassa elämässäsi kohti korkeampia tasoja. Elämässä onkin hyvä puhdistaa kaikki osa-alueet kuten työ, koti, ihmissuhteet ja itsetunto.

Oma elämäntehtäväni?

Sitä kukaan ei voi kertoa sinulle suorilta jaloilta, vaan parhaimmassa tapauksessa ihminen kuulee ja tunnistaa tämän omasta sydämestään. Se missä voin auttaa sinua mielelläni, on oman yhteyden löytämisessä oppaidesi kanssa. Jokaisella meistä on yleensä vähintään kolme henkiopasta. Voin kertoa sinulle oppaistasi ja kommunikoida heidän kanssaan sekä auttaa sinua aloittamaan keskustelu itse oppaittesi kanssa. Kuullessasi oppaitasi, he voivat opastaa sinua elämäntehtäväsi ja todellisen itsesi löytämisen lisäksi myös arjen askareissa. Näin saat taas paljon eväitä omassa yksilölliselle polullesi.

Korkeammat henkiset opit

Ovat erityisalaani ja jatkuvan tutkimustyöni perusta. Halutessasi tutustua syvemmin hengen tieteeseen, voin auttaa ja ohjata sinua maadoittamaan ne omaan arkeesi ja elämääsi saavuttaaksesi yhä korkeampia energiantasoja sekä vahvistaaksesi omaa henkilökohtaista yhteyttäsi korkeimpaan.

Jokainen konsultaatioon tuleva asiakkaamme kuntoutetaan ja puhdistetaan energeettisesti (arvo 20€).