Konsultointi

Juha Korhonen, ammattitaitoinen henkisen kasvun ohjaaja.

Henkisen kasvusi tueksi.

Minäkuvasi

Minäkuva on koko elämäsi perusta, josta olisi hyvä ponnistaa sekä arjessä että työelämässä. Tähän sisältyy muunmuassa: itsetunto, itsevarmuus ja suhde egoosi.

Totuus & anteeksianto

Totuuden jano on yksi tärkeimmistä aiheista. Sillä vain totuus ja anteeksianto vapauttavat sinut, niin ikävistä ihmisistä kuin tilanteista. Tiesitkö, että anteeksiantamottuus sitoo sinut samoihin ihmisiin elämästä toiseen?

Henkisen kasvun blokista eteenpäin

Usein henkisen kasvun polulla voi tulla aika, jolloin tuntee polkevan paikallaan. Omat ajatukset eivät riitä - tällöin avuksi voi olla kääntyä ulkopuolisen näkökulmaan.

Pelkosi & uskomuksesi

Pelot ja uskomukset sekä muut mielenmallit hallitsevat usein ihmisiä heidän tietämättään. Usein nämä ovat jo lapsena opittuja malleja vanhemmilta.

haavasi & Traumasi

Käsittelemättömät haavat, traumat ja muut negatiivisesti vaikuttaneet kokemukset jäävät rajoittamaan sinua ja onnellisuuttasi - kunnes olet valmis kohtaamaan ne.

sielusi & Korkein minäsi

Yksi upeimmista asioista mitä yksilö voi saavuttaa on elää korkeinta minäänsä maan päällä. Autan mielelläni sinut alkuun tai vaikkapa syventämään tätä pyhää yhteyttä.

Usein esitetyt kysymykset

Yksityisessä konsultaatiossa keskustelun kautta pureudutaan sinulle tärkeisiin aiheisiin. 

Juha auttaa ja ohjaa sinua yhdessä oppaidesi kanssa. Tavoitteena on löytää sinulle vastauksia ja edistää henkistä kasvuasi kohti entistä korkeampia värähtelyä ja rakkauden tasoja. 

Konsultaatiossa voidaan käydä läpi menneitä elämiäsi, sielusi oppiläksyjä, karmaasi ja henkisen kasvusi mahdollisia esteitä.

Voit maksaa paikan päällä käteisellä tai kortilla. 

Sen lisäksi tilisiirto ja sähköinen lasku ovat mahdollisia. 

Paperilaskusta veloitamme lisämaksun 2,90€.

Jyväskylässä tai missä paikkakunnassa olenkin liikkeellä.

Muulloin puhelimessa tai Zoomissa. 

Puhelimessa voimme käyttää halutessasi Whatsapp tai Signalia. 

Zoomia käyttäessä voit saada tallenteen keskustelustamme. 

Mieti sinulle tärkeitä aiheita ja valmiita kysymyksiä. Näin pääsemme nopeimmiten asiaan. 

Jos sinulla ei ole mitään erityisiä kysymyksiä, voimme aloittaa tutkinnan keskustelun aikana. Tällöin Juha katsoo hengen kulmasta kyseiselle ihmiselle tärkeät aiheet mihin keskittyä.

Kenelle vaan kellä on avoin mieli. Tahdot oppia enemmän itsestäsi ja maailmasta. 

Erityisesti heille ketkä tahtovat kehittyä kohti korkeinta minäänsä ja Pyyteettömän Rakkauden tasoja,

Juha Korhonen on henkisen kasvun ammattitaitoinen ohjaaja.

Konsultaatioiden hinnasto

Alta löydät hinnat eri pituisille yksityisille konsultaatioille. Yksityisille valmennukseille on oma hinnastonsa. 

– 60 min / 80€
– 90 min / 110€
Hinnat sisältävät alv:in.

Ajatuksiani konsultaatiosta

Mistä lähdemme liikkeelle?

Haasteista, ne voivat olla millä tahansa elämäsi osa-alueella, esimerkiksi, yleensä kaikilla meistä on ainakin jossain elämän vaiheessa ongelmia ihmissuhteissa.

Niiden takana voivat olla aiempien elämien ihmissuhteet ja tapahtumat, jotka olleet niin merkittäviä, että ovat jääneet vaikuttamaan solumuistiisi.

Kaikilla ihmisillä on joskus ollut tai on karmaa, joka syntyy, kun joku tekee toiselle jotain vääryyttä, eikä toinen kykene antamaan sitä anteeksi. Autan sinua purkamaan tällaiset karman siteesi. Näin Pyyteettömän Rakkauden laki astuu voimaan karman lain sijaan ja pääset etenemään omassa elämässäsi kohti korkeampia tasoja.

Elämässä onkin hyvä puhdistaa kaikki osa-alueet kuten työ, koti, ihmissuhteet ja itsetunto.

 

Arjen ja henkisen kehityksen haasteet

Intohimoni on erityisesti on ohjata yksilöä omassa henkisessä kasvussaan siten, että tämä löytää omat voimavaransa ja todellisen potentiaalinsa.

Tutkin henkisesti mahdolliset karmasi, oppiläksyt ja henkisen kehityksen esteesi. Autan sinua antamaan anteeksi asiat, joista et ole vielä pystynyt päästämään irti.

Oma elämäntehtäväsi?

Sitä kukaan ei voi kertoa sinulle suorilta jaloilta, vaan parhaimmassa tapauksessa ihminen kuulee ja tunnistaa tämän omasta sydämestään.

Se missä voin auttaa sinua mielelläni, on oman yhteyden löytämisessä oppaidesi kanssa. Jokaisella meistä on yleensä vähintään kolme henkiopasta.

Voin kertoa sinulle oppaistasi ja kommunikoida heidän kanssaan sekä auttaa sinua aloittamaan keskustelu itse oppaittesi kanssa.

Kuullessasi oppaitasi, he voivat opastaa sinua elämäntehtäväsi ja todellisen itsesi löytämisen lisäksi myös arjen askareissa. Näin saat taas paljon eväitä omalle yksilölliselle polullesi.

Korkeammat henkiset opit

Ovat erityisalaani ja jatkuvan tutkimustyöni perusta. 

Halutessasi tutustua syvemmin hengen tieteeseen, voin auttaa ja ohjata sinua maadoittamaan ne omaan arkeesi ja elämääsi saavuttaaksesi yhä korkeampia energiantasoja sekä vahvistaaksesi omaa henkilökohtaista yhteyttäsi korkeimpaan.

Suosittelen tällöin yksityisiä valmennusohjelmiani.

Asiakaspalautteita

"Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo"
Hilary Leigh
Developer
"Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo"
Hall Read
Designer
"Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo"
Quintin Angus
Designer
"Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo"
Jillie Tempest
Developer