Konsultaatio

Sielun oppiläksyt | Karma | Chakrat | Henkisen kehityksen esteet | Energiatyöskentely

Yksityisessä konsultaatiossa pureudumme haasteisiisi ja elämäsi kohtiin, missä toivot laajempaa ja syvällisempää näkökulmaa. Tietoisuutta ja sen tuomaa näkemystä ja viisautta nimenomaan kuuluu käyttää ihmisen arjessa, koska arki on se osa sinua, missä ilmennät itseäsi suurimman osan ajastasi.

Chakratulkinta

Chakrat kertovat paljon elämäsi ja etenkin ajattelusi laadusta. Niitä tulkitsemalla ja avaamalla voimme edistää energioitasi ja tukea kehitystäsi.

sielun oppiläksyjen tulkinta

Jokaisella meistä on sielun oppiläksyjä, eli tiettyjä itsessämme kehitettäviä aiheita joiden parissa painimme useammassa elämässä. 

Karmatulkinta ja menneet elämät

Karmatulkinta voi auttaa sinua selvittämään kitkaisia ihmissuhteita. Karma vetää karmankumppanit yhteen niin monta kertaa eri elämissä, kunnes heidän välillään vallitsee jälleen ykseys.

HEnkisen kehityksen esteidesi tulkinta

Jos et tunnu millään etenevän omalla henkisen kasvun polullasi, suosittelen tällöin konsultaatiota kanssani ja selvitetään esteesi, jotta pääset jälleen etenemään kohti korkeampia energioita ja tietoisuutta.

Oppaidesi viestit

Oppaillasi voi olla sinulle jotain kerrottavaa tai viestittävää. Voin auttaa sinua välittämällä viestin tai auttamalla sinua löytämään vahvemman oman yhteyden oppaidesi ja sinun välille.

HEnkinen kehitys

On suosikkiaiheeni josta puhua. Loppujen lopuksi kaikki elämässämme pyörii kehityksemme ympärillä. Taitoa on hiljentyä kuuntelemaan universumin salaista, kaunista ja hiljaista kieltä, johon meillä kaikilla on pääsy - jahka löydät itsesi ensin. 

Tietoisuuden avaaminen ja kehittäminen

Käsittelemällä ja suhtautumalla tietoisemmasta näkökulmasta pelkoihisi, uskomuksiisi ja sinua rajoittaviin opittuihin ajattelu- ja käyttäytymismalleihin voit alkaa vapautumaan ja keventymään ihmisenä. Opimme alitajuisesti paljon lapsuudesta saakka meitä rajoittavia malleja, jotka estävät meitä olemasta omia itsejämme ja pitävät meitä kiinni harmaassa ja kapeassa realiteetissa.

Yhteys korkeimpaan minääsi

Henkilökohtainen ja tietoinen yhteys todelliseen itseesi, eli korkeimpaan minääsi auttaa sinua kehittämään itseäsi ja tietoisuuttasi lähemmäksi sen todellista ja alkuperäistä muotoa. Kun tuot todellisen itsesi elämääsi ja arkeesi, todellinen läpimurto arjen harmaan realiteetin lävitse pääsee tapahtumaan, jolloin pääset näkemään elämän laajemmin.

Chakrat, karma ja sielusi oppiläksyt

Muihin aiheisiin lukeutuvat esimerkiksi sielusi historia, sielusi oppiläksyt, karma, chakrat, ihmissuhteesi, toistuvat elämäsi ilmiöt ja moni muu aihe. Näissä on jo toki paljon puhuttavaa ja avattavaa - tällöin menemme fyysistä kehoasi syvemmälle. Itsestäsi, luomisestasi ja todellisesta muodostasi oppiminen on koko elämän mittainen matka.