Kategoriat
Yleinen

Henkinen opettajakunta

Opettajakunta on osa maan sisäistä hallintoa. Se on mielenkiintoinen ja mystinen osasto, joka koostuu valaistuneista, vihityistä ja mestaroituneista olennoista, jotka opettavat pitkälle päässeitä oppilaita hengessään, sekä ashrameissaan ympäri maapalloa.

He opettavat ihmiskunnan tulevia johtajia ja edelläkävijöitä. Opettajakunnan pääopettajia ovat Paul Venetsialainen, Serapis Bey ja Väinämöinen. Opettajia on inkarnoitunut runsaasti keskuuteemme. Heitä ovat aikojen saatossa olleet sellaiset tunnetut opettajat kuten: Dalai lama, Sri Yukteswar giri, Paramahansa Yogananda, Pekka Ervast, Rudolf Steiner, Tapio Kaitaharju, Diana Cooper, Erkki Lehtiranta ja Eckhart Tolle.

Sinä voit löytää oman opettajasi sitä todella tahtoessasi. Kun luotat rakkauteen, löydät opettajasi. Kutsun tällaista opettajaa sydämen guruksi. Hän ilmestyy oppilaan elämään opettaen tälle tien valaistumiseen ja mestaroitumiseen. Hän tulee antamaan sen viimeisen sysäyksen, jonka me tarvitsemme saavuttaaksemme täydellistymisen.

Guru asettuu oppilaan lähelle ja heijastaa tämän sydämestä ja sielusta kaiken sen yksilöllisen tiedon, jonka oppilas tarvitsee mennäkseen eteenpäin. Sydämen guru voi ilmestyä myös hengessään ja asettua oppilaan auraan oppaaksi joksikin aikaa. Kun oppilas on valmis, opettaja ilmestyy. Oppilaan kehityttyä kuuntelemisessa, voi opettaja heijastaa suoraan oppilaan tajuntaan kaiken tietoisuuden mitä oppilas tarvitsee.

Kun koet olevasi valmis, kutsu jumalainen opettajasi lähellesi ja pyydä häntä olemaan oppaasi kurkottaessasi hengen maailmaan. Opettajasi voi antaa sinulle siunauksensa ja vuodatuksensa, jotta pääset eteenpäin. Siunaus tai vuodatus on puhdasta pyyteettömän rakkauden tietoisuutta ja valoa. Nämä vuodatukset ovat tärkeitä tajunnan nostoja, jolla voit kehittyä. Tunnista oma opettajasi. Ota hengessäsi yhteys häneen ja pyydä opettajaksesi ja oppaaksesi. Ilman ohjausta olet sokea näkemään omia heikkouksiasi. Opettajasi on valinnut sinut oppilaaksesi ja sinä hänet opettajaksesi. Valinta tapahtuu jo taivasmaailmassa ennen syntymääsi.

Muistutan kuitenkin, että kaikki eivät tarvitse enää gurua, vaan me kaikki olemme täällä saavuttamassa oman elämämme mestaruutta. Jokainen meistä on saanut lahjan kehittyä henkisesti ja valaistua ja sitä kautta mestaroitua. Jokainen meistä kuitenkin tarvitsee apua, sillä yksin emme tätä tietä osaa kulkea mestaroitumiseen saakka.

Juha