Juha Korhonen järjestää mielenkiintoisen ja innostavan koulutuksen – ryhdy henkiseksi ohjaajaksi!

Koulutus alkaa 16.8. klo 18.00

Lähde matkalle Pyyteettömän Rakkauden tajuntaan!

Tämä koulutus on tehty sinulle, joka olet henkisesti tullut siihen vaiheeseen, että tahdot ja olet valmis astumaan henkisen ohjaajan rooliin. Se voi tarkoittaa sinulle ryhtymistä vetämään joko meditaatioryhmää tai jotain muuta henkistä ryhmää. Se voi tarkoittaa koko henkisen opettajan tehtävää tai sitten henkisen tulkitsijan/ auttajan työtä. 

Olet valmis oppimaan lisää ja kehittymään muiden ohjaamisessa sekä viemään oman henkisen kehityksesi korkeammalle tasolle. Tahdot palvella ja auttaa ihmiskuntaa eteenpäin – ihan täällä käytännön tasolla asti entistä syvemmin ja tehokkaammin.

Koulutuksen aikana käymme läpi kaikki mahdolliset sudenkuopat, haasteet sekä vastuun, jonka joudut kohtaamaan tulevassa työssäsi, ohjatessasi jotakuta toista hänen henkisessä kasvussaan.

Koulutuksen aikana autan sinua ymmärtämään muun muassa omaa elämän tehtävääsi, vahvuuksiasi ja heikkouksiasi, henkiset oppiläksysi, pelkosi, esteesi sekä siten miten ohjata muita kasvun tiellä. Lisäksi, sitä miten löytää oikea Rakkauden lähde, jota kanavoida, tai välittää parantavaa energiaa. Näiden lisäksi autan sinua yhdistymään Korkeimman Minääsi ja elämään sen tajunnassa, toteuttaen elämän tehtävääsi.

Koulutus tapahtuu verkon välityksellä Zoom-nimisessä videopuhelu ohjelmassa, joten sinulla pitää olla itselläsi riittävä kalusto olla mukana zoom-puheluissa – eli webinaarissa. Webinaarit taltioidaan ja saat oppitunnin jälkeen sähköpostiisi linkin, josta voit ladata videon. Lähetys tapahtuu Wetransfer-ohjelman avulla

Koulutus sisältää 20 live-webinaaria (muutama tehdään myös etukäteisnauhoituksena), jonka kesto on 60-90 min. Saat kattavan opintomateriaalin kaikkiin webinaareihin liittyen. Webinaarit sisältävät myös paljon meditaatioita ja henkisiä harjoituksia. Lisäksi koulutus sisältää 30 min henkilökohtaisen konsultaation joka kuukausi, minun ohjauksessani. (Yhteensä 5 kpl) Näissä konsultaatioissa autan sinua itseäsi kasvamaan ihmisenä, henkisesti ja kohti omaa opettajuuttasi sekä seuraamme omaa edistymistäsi.


Sinä saat:

  • Valmiudet ohjata muita ihmisiä vastuullisesti ja Pyyteettömästä Rakkaudesta käsin
  • Omaa henkistä kasvua ja uutta tietoisuutta itsestäsi, maailmasta ja kuinka ohjata muita ihmisiä kohti henkisiä askelia
  • Henkisen ohjaajan käsikirjan (Erillishintainen, 25 €, vain kurssin käyneille)

Sinulta edellytetään; Intoa ja tahtoa kehittää itseäsi, kykyä oppia uutta sekä tahtoa ohjata ihmisiä pyyteettömästi kohti omaa korkeinta potentiaaliaan. Lisäksi tahtoa valaistua ja tietää kaikesta totuus. Sinulla on hyvä olla sydämen toive ja tahto tulla henkiseksi ohjaajaksi.


Aloitamme : 16.8.2021 klo 18.00

Koulutuksen kesto: n. 5 kk

Hinta: 100 €/ kk (sis. alvin)

Koulutuksen ohessa pidän viikonloppu retriitin, jossa kerrataan koulutuksen aiheita ja syvennetään kokemusta omasta elämäntehtävästäsi. (Hinta on 150/ 220  €, sisältäen ruoan ja majoituksen. Hinta riippuen paikasta.) Tästä ilmoitetaan erikseen ja osallistuminen on vapaaehtoista.


Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua ja kysellä lisää seuraavalla lomakkeella.

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme vastata sinulle.