Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Henkiset kyvyt käyttöön – ilmainen verkkokoulutus, Zoom

10.8.2021 @ 18:00 - 11.8.2021 @ 19:30

Ilmainen
Tule ja osallistu täysin ilmaiseen verkkokoulutukseemme elokuussa!

Useasti saimme kuulla, kuinka monet ihmiset olivat erittäin kiinnostuneita henkisten voimiensa käyttämisestä, mutta oikeat ohjeet ja neuvot puuttuivat. Eritoten neuvoja ja ohjausta on kyselty henkisessä ”puhdistamisessa”, eli erilaisten energeettisten häiriöiden pois hoitamisessa. Etenkin herkät yksilöt kokevat nämä voimakkaana rasitteena, joka voi haitata jopa joka päiväistä elämää.

Tämä on aihe josta mm. Esko Jalkanen on uraa uurtanut Suomessa pioneerina. Hän aloitti ja loi vahvaa perustaa tälle taidolle ja opetti laajasti kiinnostuneita. Juha itsekin oppi aiheesta Eskolta, ja nykyään Juha on hionut tekniikoita erittäin pitkälle.

Koulutuksen tarkoituksena on antaa tiivistetyssä muodossa tietoa ja taitoa liittyen energeettisiin häiriöihin mitä me ihmiset kohtaamme päivittäin. Tarkoituksena ei ole harhautua astraalimaailman harhoihin, vaan nimenomaan tuoda selkoa tähän villiin länteen Pyyteettömän Rakkauden, Universumin, Maailmankaikkeuden tahdon mukaisesti.

Koulutus on täysin ilmainen ja sopii jokaiselle joka on kiinnostunut aiheesta.

”Monien herkkien ihmisten arki helpottuu ja kevenee huomattavasti, kun he alkavat pitämään huolta energioidensa puhtaudesta. Samalla tämä vaikuttaa positiivisesti myös muihin elämämme ihmisiin.”

Juha Korhonen, koulutuksen vetäjä

Lue lisää siirtymällä koulutuksen sivulle tästä.

 

Ilmainen verkkokoulutus

 

Tiedot

Alkaa:
10.8.2021 @ 18:00
Loppuu:
11.8.2021 @ 19:30
Hinta:
Ilmainen
Tapahtuma tagia:
, ,

Järjestäjä

Juha Korhonen

Tapahtumapaikka

Zoom