Kategoriat
Yleinen

Enkelit ja ilo luoda yhdessä!

Enkelit ovat ilon tuojia, auttajia, opastajia, korkeimman minän heijastajia ja paljon muuta. Nyt elämme aikaa, jolloin enkelit ovat tulleet entistäkin lähemmäksi meitä. Ilo on enkelten käyttövoima, ilo palvella.
Itse löysin enkelit uudelleen syklin vaihtumisen( 21.12.2012) jälkeen.Enkelit voivat auttaa meitä vain jos pyydämme ja olemme valmiit ottamaan vastaan. Olen tavannut monia ihmisiä, jotka rukoilevat ja pyytävät apua jatkuvasti, kuitenkaan saamatta sitä. Enkelit muistuttavat meitä ottamaan vastaan! Siis toisin sanoen uskomaan ja luottamaan enkelten apuun, vain siten he voivat auttaa.

Miten tämä tapahtuu käytännössä? Itse pyydän enkeleiltä apua esimerkiksi lapsilleni, sopeutumiseen johonkin uuteen asiaan, päiväkotiin, kouluun tai auttamaan paranemaan, luomaan turvaa, iloa jne. Enkelit auttavat myös löytämään kadoksissa olevia esineitä. Apua voi pyytää jollekin muullekin, jonka arvelet tai tiedät tarvitsevan apua. Auta aina kun voit auttaa, vain pyyntö ja apu liihottaa perille.

Kun otat vastaan apua enkeleiltä ja huomaat saaneesi sitä, saat silloin kokea valtavaa iloa joka kumpuaa omasta sydämestäsi ja enkelten sydämistä. Enkelit jos jotkut osaavat iloita uudesta oivalluksesta ja onnistumisesta. He iloitsevat jo siitä, kun osoitat heille huomiota ja pyydät apua. Kun vielä otat vastaan ja he voivat todella olla voimallisesti mukana auttamassa. Eilen kassalla töissä ollessani eräs asiakas oli hukannut pankkikorttinsa ja hänen miehensä lähti etsimään sitä kotoa. Seurasin tapahtumaa hetken. Kun korttia ei löytynyt kotoakaan, oppaani kuiskasivat mieleeni, pyydä enkeleitä avuksi. Niin teinkin, pyysin enkeleitä auttamaan etsinnässä ja hetkessä pankkikortti löytyi naisen laukusta.  Ja hurraa, siitä tuli aika suuri ilo työpäivän keskelle!

Jos hekin vain olisivat ymmärtäneet  pyytää apua, olisi mies voinut odottaa hetken ja rauhoittua ja antaa enkelien auttaa. Minäkin usein kärsin samasta älyllisestä harhasta, jossa en muista, että kaikki on energiaa ja meidän ajatuksemme ratkaisee.

Jos sinulla on vaikka ongelmia työpaikallasi tai jonkun henkilön kanssa, pyydä enkeleitä apuun. He auttavat sinua ymmärtämään tilanteet ja ihmissuhteesi oikein. Usein meidän oma asenteemme jotakin ihmistä kohtaan luo konflikteja. Näin voimme vain toistuvasti ihmetellä, miksi joku toinen on minua kohtaan varautunut ja käyttäytyy tylysti.

Minulla on tästä omakohtaista kokemusta, Kerran ajattelin eräästä pomosta, että hän ei taida oikein tykätä minusta ja on varautunut suhteeni. Tämä on vanha tarina hyvästä harhasta. Oppaani sanoi minulle mennessäni tapaamaan häntä ”vaikeaan neuvotteluun”, että tarkistapa Juha asennettasi häntä kohtaan. Ajattelin sydämelläni asiaa ja huomasin oman varautuneisuuteni ja epäluottamukseni häneen. Matkalla muutin tietoisesti asenteeni häntä kohtaan. Kun neuvottelu alkoi hänen kanssaan, huomasin että hän suhtautui minuun erilailla.  Häneen kohdistamani epäluottamus katosi ja suhteemme parani silmänräpäyksessä.


Enkelit ovat mainioita näyttämään meille oman harhamme ytimen!

Kun enkelit auttavat, apu on välitön. Miten vaikeita asiat sitten ovatkin, enkelit saavat hankalimmatkin solmut auki. Enkelit auttavat meitä havaitsemaan sen, mitä itse voimme muuttaa ajattelussamme ja suhtautumisessamme eri asioihin. He auttavat ymmärtämään miksi toinen ihminen toimii kuten toimii. Näin enkelit auttavat luomaan ykseyshengitystä ihmisten välille.

Enkeleitä on monia erilaisia ja heillä on erilaisia tehtäviä. Kuten esimerkiksi arkkienkelit, jotka ilmentävät kaikkia rakkauden 12 sädettä. Heiltä voi pyytää apua isompiin ongelmiin.

Mikael ja Faith auttavat meitä luottamuksen ja turvan puutteessa tai katkaisemaan vanhoja, sinulle vahingollisia tai haitallisia ihmissuhteita. Jos sinulla on taakkoja, pyydä Faith irrottamaan kantamukset ja vapauttamaan itsesi. Älä epäröi vaan pyydä heitä apuun, kun tarvitset voimaa henkisesti ja fyysisesti!

Chamuel ja Charity auttavat sinua ymmärtämään asioita sydämellä. Charity saa sydämesi hehkumaan ja olemaan sydämessäsi, kuuntelemaan sydämelläsi ja laulamaan sydämen eri oktaaveilla. Chamuel auttaa sinua puhumaan rakkauden kieltä ja luomaan sydämesi Pyhän kolminaisliekin, Jumalan voimasta.

Tartu siis tilaisuuteesi ja avaa sydämesi kuuntelemaan sydämen viisautta!

Jofiel ja Christine auttavat sinua ymmärtämään Jumalan kauneuden.

Christine auttaa sinua näkemään sielusi kauneuden ja olemaan kaunis ajatuksissasi ja sydämessäsi. Jofiel auttaa sinua luomaan kauniita asioita, järjestämään kauneutta auraasi ja tilaasi. Jofiel ja Christine auttavat sinua keskittymään kauniisiin ja yksinkertaisiin asioihin elämässäsi. Vaikka vain puhtaaseen ajatukseen, että minä olen ainutkertainen.

Zadkiel ja Amethyst auttavat löytämään syvällisyyden ja henkisyyden elämääsi. Amethyst auttaa olemaan hengen korkeudessa ja olemaan läsnä jokaisessa hetkessä. Zadkiel auttaa elämään henkistä elämää tasapainossa fyysisen elämän kanssa. Pyydä heitä sopeuttamaan elämäsi arjen ja hengen tasapainoon!

Rafael ja Maria auttavat parantumaan ja eheytymään henkisesti ja fyysisesti. He auttavat myös tunne- ja solumuistin nollaamisessa, kun kivut ja tunteet ovat valloillaan. Maria voi astua auraasi ja eheyttää sydämesi ja mielesi. Rafael on parantava elementti. Hän voi auttaa dna:n uudelleen ohjelmoinnissa. Pyydä heitä auttamaan dna:tasi ja olentoasi uudistumaan, tai kun olet muuntamassa identiteettiäsi uuteen!

Gabriel ja Hope auttavat näkemään Jumalan kirkkauden ja valon, jotta voisit löytää sen ja yhdistyä siihen ja nähdä kollektiivisen ja yksilöllisen valon mielessäsi. He auttavat näkemään kuinka sydämesi temppeli loistaa kirkkaana. Kun mielessäsi on synkkää ja kirkkaus ei tahdo syttyä, pyydä heiltä apua. Gabriel ja Hope auttavat löytämään myös puhtauden ja Jumalan kauneuden.Hope, nimensä mukaisesti on toivon herättäjä. Toivottomuuden hetkellä muista Häntä!

Uriel ja Aurora auttavat sinua löytämään rauhan ja tasapainon elämääsi. Kun kaikki on kaaoksessa pyydä heitä apuun. Aurora voi auttaa Fengshuin luomisessa kotiisi, mieleesi ja sydämeesi. Uriel tuo rauhan ja opettaa hiljaisuuden ja rauhan luomisessa koko olentoosi.

Suosittelen lukemaan Lorna Byrnen kirjoja enkeleistä ja niiden kohtaamisesta. Varsinkin viimeisin kirja avaa meille upeasti, kuinka voit toimia enkeleiden kanssa arjessa.

Pyydä siis rohkeasti enkeleitä avuksesi ja luo heidän kanssaan yhdessä ilon siivillä!

Muista, kun pyydät enkeleiltä apua, ole tietoisesti sydämessäsi, tahdo ja pyydä rakkautena apua itsellesi tai jollekin toiselle. Luota ja usko, että voit saada apua ja ota se tietoisesti vastaan, mielessäsi ja persoonassasi!

Pyydä apua mihin tahansa ongelmaan tai asiaan elämässä, toisten ihmisten elämässä, tuttujen ja tuntemattomien elämässä. Muista, että kaikki asiat jotka tapahtuvat elämässäsi, ystäville, perheelle, ihmisille tai eläimille, jotka jotenkin koskettavat elämääsi tai ihan vain olentoja, joita kohtaat, kaikki kuuluvat sinun itsesi luomaan maailmankuvaan ja maailmankaikkeuteen. Kaikki siinä maailmassa ja tajunnassa ovat sinun omaa luomusta.

Jos olet luonut sairautta, kärsimystä tai kurjuutta elämääsi, sinä olet se joka voi auttaa itseäsi luomaan sen uudeksi. Muuta kärsimys runsaudeksi, viha iloksi, sairaus terveydeksi ja katkeruus kiitollisuudeksi.Vain sinä itse voit vaikuttaa, vain sinä voit pyytää apua, vain sinä voit parantaa tai auttaa itseäsi! Lähde ilolla ja enkelten avulla uudistamaan elämääsi!

24.1.2013

Rakkaudella

Juha